Μία νέα γευστική, μοντέρνα, μα πάνω από όλα υγιεινή και παραδοσιακή γεύση σερβίρουν μέσα από ένα νέο σνακ με βάση την ελιά, τα αδέρφια Παπαστέργιου Αθανάσιος και Κωνσταντίνος.

Τα δύο αδέρφια με καταγωγή απ’ την περιοχή της Πορταριάς Χαλκιδικής, έχοντας μια παράδοση τριών γενιών και έχοντας περάσει από όλες τις διαδικασίες στη καλλιέργεια της ελιάς, δημιούργησαν τα δικά τους προϊόντα κάνοντας την αρχή με τα famelia olive snack. Μέσα από τη νέα δημιουργία τους κατάφεραν να δώσουν τη δική τους οπτική χωρίς να αφαιρέσουν την γνωστή σε όλους παραδοσιακή γεύση της ελιάς.

Η αρχή για την οικογενειακή παράδοση έγινε από τον παππού της οικογένειας, τον κ. Αγοραστό, ο οποίος ήταν αυτός που ξεκίνησε την καλλιέργεια ελιάς στην περιοχή της Πορταριάς πριν πολλά χρόνια. Έκτοτε εδώ και τρεις γενιές η οικογένεια Παπαστεργίου ασχολείται αποκλειστικά με την ελιά και τα προϊόντα της, έχοντας αποκτήσει απεριόριστη τεχνογνωσία όσον αφορά το πλέον χαρακτηριστικό αυτό ελληνικό φυτό.

Μέσα από τα famelia olive snack, η νεότερη γενιά Παπαστέργιου έχει θέσει ως στόχο να καταφέρει να γίνουν συνήθεια, μια συνήθεια που καθένας θα μπορεί να έχει πάντα μαζί του στην καθημερινότητα, προσθέτοντας ένα υγιεινό snack στην διατροφή του. Παρόλο που πρόκειται για το πρώτο τους σνακ, έχουν ήδη συνεργαστεί με delicatessens, καταστήματα τουριστικού ενδιαφέροντος, μεγάλα ξενοδοχεία όπως επίσης και με εταιρείες εξαγωγών.

Σε 3 μοναδικές γεύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα

Featured Image

Η πρώτη συσκευασία «green olives WITH chilli & rosemary», περιέχει πεντανόστιμες ελιές Χαλκιδικής χωρίς κουκούτσι μαριναρισμένες με τσίλι και δενδρολίβανο. Ελαφρώς πικαντικές για τους λάτρεις του είδους, με δενδρολίβανο να απογειώνει τον συνδυασμό.

Το δεύτερο προϊόν «kalamata olives WITH garlic & chilli», περιέχει μοναδικές ελιές Καλαμάτας χωρίς κουκούτσι μαριναρισμένες με τσίλι και σκόρδο. Ελαφρώς πικάντικες με διακριτική γεύση σκόρδου για αυτούς που ξέρουν να αναγνωρίζουν και να απολαμβάνουν την έντονη γεύση του.

Τέλος, το τρίτο «green olives WITH lemon & thyme», περιέχει ζουμερές ελιές Χαλκιδικής χωρίς κουκούτσι μαριναρισμένες με λεμόνι και θυμάρι. Με έντονη γεύση λεμονιού και τη διακριτική επίγευση από θυμάρι, χαρακτηριστικό αρωματικό της Μεσογειακής κουζίνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα συσκευάζονται προσεκτικά σε αεροστεγείς συσκευασίες των 50gr για μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια στη γεύση.

Σύντομα στόχος της εταιρείας είναι να παράξει και άλλα προϊόντα στο τομέα της ελιάς και αντίστοιχα στο παράγωγο της το λάδι. Στο πλαίσιο αυτό, είναι ήδη έτοιμο το κατάστημα λιανικής της επιχείρησης που αναμένεται να λειτουργήσει κατά την καλοκαιρίνη σεζόν και το οποίο εδρεύει στη περιοχή των Νέων Μουδανιών και πιο συγκεκριμένα στο 2ο χλμ Ν.Μουδανιών-Σιθωνίας. Σημαντικό είναι να προστεθεί πως κάθε προϊόν που αναλαμβάνει να παράξει η επιχείρηση έχει μια νέα φρέσκια ματιά και μια νεανική αισθητική.https://fameliapap.com/el/

https://www.xalkidikipolitiki.com/
Featured Image