Το Polo Robust είναι η νέα έκδοση του best-seller μικρού που κατασκεύασε η Volkswagen για τις ανάγκες των Βραζιλιάνων πελατών της, που επιθυμούν μια εργοστασιακή πιο σκληροτράχηλη έκδοση του μοντέλου για αγροτικές εργασίες.

Το μοντέλο δεν αλλάζει το παραμικρό από τη σχεδίασή του, ωστόσο έρχεται με κομβικές αλλαγές για να μπορέσει να φέρει το έργο του εις πέρας.

Ψηλότερο, με ανθεκτικές ταπετσαρίες και κοτσαδόρο

Το Polo Robust, σύμφωνα με τη VW Βραζιλίας αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε με τη συμβολή πελατών της στον αγροτικό τομέα. Δεδομένου ότι πρέπει να αντιμετωπίσει πιο ανώμαλους δρόμους, το hatchback έρχεται με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σε σχέση με το τυπικό μοντέλο, ενώ έχει αποκτήσει και έναν κοτσαδόρο. Στο εσωτερικό του τα καθίσματα καλύπτονται από ταπετσαρίες βινυλίου για να αντέχουν περισσότερο στις κακουχίες, απ’ ότι τα υφασμάτινα, ενώ υπάρχουν και λαστιχένια πατάκια δαπέδου.

Με 1.000άρι ατμοσφαιρικό μοτέρ 84 ίππων!

Featured Image

Το κινητήριο σύνολο του Volkswagen Polo Robust τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου. Αποδίδει 84 άλογα και 101 Nm ροπής και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων. Η κίνηση μεταδίδεται στους μπροστά τροχούς.

Το Polo Robust συμπληρώνει τα Pick-up, Saveiro και Amarok

Αξίζει να σημειωθεί πως το Polo Robust έρχεται να πλαισιώσει την γκάμα των αγροτικών της Volkswagen που αποτελείται από δύο pick-up, το Saveiro και το μεγαλύτερο αλλά και γνωστό στο ελληνικό κοινό, Amarok.

Πηγή: autotriti.gr

Featured Image