Ο διάσημος Έλληνας καλλιτέχνης είναι πλέον πρεσβευτής της Volkswagen στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό, ο Σάκης Ρουβάς παρέλαβε όχι ένα, αλλά δύο αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας.

Πρόκειται για οχήματα με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά, αφού το ένα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο με καθαρά ασφάλτινη προσέγγιση και το άλλο ικανό να κινηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Ειδικότερα, ο 52χρονος σταρ, επέλεξε τα ID. Buzz και Amarok, δύο οχήματα που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του ίδιου και της οικογένειάς του και διακρίνονται για την εξαιρετική σχεδίαση, την τεχνολογία, τους χώρους και την αξιοπιστία τους.

Το ID. Buzz ανήκει στα οικογενειακά ηλεκτρικά MPV, εκφράζοντας τη διαφορετικότητα και την καινοτομία. Αναδεικνύει τη fun πλευρά της ηλεκτροκίνησης, διαθέτοντας άφθονους χώρους, πολυάριθμες τεχνολογίες και ένα μοναδικό στυλ. Με τη μεγάλη μπαταρία των 77 kWh και τον ισχυρό κινητήρα των 204 ίππων στον πίσω άξονα, το Volkswagen ID.Buzz προσφέρει έναν πολύ καλό συνδυασμό αυτονομίας και επιδόσεων, καθώς με μία φόρτιση καλύπτει μέχρι και 425 km, ενώ το 0-100 km/h έρχεται σε 10,2 δευτερόλεπτα. Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή

Featured Image

Από την άλλη πλευρά, το Amarok θα μπορούσε να πούμε πως είναι το πιο premium pick-up της αγοράς. Συνδυάζει τις δυνατότητες ενός σκληροτράχηλου οχήματος, με τα στοιχεία lifestyle ενός μοντέλου ελευθέρου χρόνου. Απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες, όσο και στους λάτρεις της περιπέτειας ή όσων ακολουθούν extreme χόμπι, όπως ακριβώς ο Ρουβάς.

Δεν του λείπει το παραμικρό από πλευράς τεχνολογιών, με τις ψηφιακές οθόνες να δεσπόζουν στην καμπίνα. Από πλευράς κινητήρων, υπάρχουν δύο diesel με τον δίλιτρο να αποδίδει 204 ίππους και τον εξακύλινδρο 3.0 lt. να έχει ισχύ 240 ίππους και ροπή 600 Nm. Η κίνηση μεταφέρεται στους τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων. Δείτε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Amarok.

Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν, θα μετακινείται τόσο με το ID. Buzz, όσο και με το Amarok. Η προβολή της συνεργασίας θα γίνεται τόσο από τα Social Media του καλλιτέχνη, όσο και από αυτά της Volkswagen Greece παρουσιάζοντας στιγμές της καθημερινότητας και όμορφες εμπειρίες. Οι τιμές για το ηλεκτρικό MPV στην Ελλάδα ξεκινούν από 66.500 ευρώ και για το pick-up από 49.900 ευρώ.

Πηγή: gocar.gr

Featured Image