Μάχη για τη ζωή του δίνει από το απόγευμα νεαρός άντρας από το Νότιο Πήλιο, ο οποίος συμμετείχε σε ομαδικό κυνήγι αγριόγουρουνου και δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Ο 33χρονος εισήχθη εσπευσμένως στο χειρουργείο στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως σοβαρή.

Το συμβάν σημειώθηκε στις πέντε περίπου το απόγευμα, σε δασική περιοχή της Πρόπαν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 33χρονος είχε βγει για κυνήγι αγριογούρουνου με παρέα συγχωριανών του από νωρίς το πρωί.

Περίπου 10 άτομα είχαν ξεχυθεί στο δάσος με καστανιές της Λαμπινούς στήνοντας καρτέρι, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, συνέβη το ατύχημα. Ο 33χρονος δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι, στην περιοχή του κροτάφου και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Κάποιοι μιλούν για δύο σκάγια από εννιάβολο κυνηγετικό όπλο, δεν υπάρχει όμως επίσημη επιβεβαίωση.

Όπως εικάζεται, την ώρα του ατυχήματος, η ορατότητα ήταν περιορισμένη καθώς είχε αρχίσει να δύει ο ήλιος και δεν αποκλείεται άτομο από την κυνηγετική παρέα να μπέρδεψε τον 33χρονο με θήραμα.

Featured Image

Οι φίλοι του 33χρονου που είχαν βγει μαζί για κυνήγι υπέστησαν σοκ, όταν αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί. Αμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 33χρονο για την διακομιδή του στο νοσοκομείο του Βόλου.

Εκεί, ομάδα γιατρών προχώρησε σε γρήγορη εκτίμηση της κατάστασης και ο 33χρονος εισήχθη στο χειρουργείο.

Κρίσιμη η κατάστασή του υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος χειρουργήθηκε, με τους γιατρούς να του αφαιρούν τη μία από τις δυο σφαίρες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Εντατική, όπου βρίσκεται σε καταστολή. Σήμερα, ίσως να επιχειρηθεί νέα προσπάθεια αφαίρεσης της δεύτερης σφαίρας, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους να προσεύχονται και να αγωνιούν για την υγεία του δικού τους ανθρώπου.

Πηγή: Ταχυδρόμος

Featured Image