Ελιές και κάποια φρούτα αναμένεται να αποζημιωθούν, επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα έγραφε πρόσφατα το Agronewsbomb.

Ένα κονδύλι της τάξης των 40 εκατ. ευρώ έχει καταφέρει να εξασφαλίσει η χώρα μας στις πρόσφατες ζυμώσεις στην Ευρώπη, προκειμένου να το διαθέσει για αποζημιώσεις περσινής ακαρπίας, αρχής γενομένης από την ελιά και μετέπειτα για κάποια άλλα δενδρώδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Agronewsbomb από ανώτατες ευρωπαϊκές πηγές, στα 40 αυτά εκατ. ευρώ αναμένεται να προσθέσει και κάποια ακόμα χρήματα η Ελλάδα. Έτσι το συνολικά διαθέσιμο ποσό αναμένεται να προσεγγίσει τα 200 εκατ. ευρώ.

Τα χρήματα αυτά, όπως πληροφορείται το Agronewsbomb, το πλέον πιθανό σενάριο είναι να δοθούν στους αγρότες πριν τις… Ευρωεκλογές, στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση να ανακτήσει τα… πατήματά της στον αγροτικό κόσμο.

Featured Image

Επισημαίνεται ότι τα χρήματα αυτά, που θα διατεθούν, όπως έχουμε γράψει στο Agronewsbomb έγκαιρα, θα αφορούν την ελιά αλλά και κάποια άλλα δενδρώδη προϊόντα, ενώ για το αμπέλι δεν υπάρχουν πληροφορίες περί αποζημίωσης…

Μακάρι, οι πληροφορίες να επαληθευτούν, γιατί υπάρχει κόσμος, κυρίως ελαιοπαραγωγοί, που έμειναν πέρσι χωρίς καθόλου παραγωγή, άρα και εισόδημα.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image