Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλευόταν επί 66 ημέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Θλίψη σκόρπισε στους κύκλους των αγροτών και των συνεταιριστών, αλλά και του ευρύτερου αγροτικού κινήματος η είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Μισαηλίδη, προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σημάντρων.

“Αποχαιρετώ σημερα με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση έναν πολυαγαπημένο φίλο τον Βαγγέλη Μισαηλίδη. Έναν υπέροχο άνθρωπο, που με ήθος, συνέπεια, εργατικότητα, προσέφερε στη Χαλκιδική.

Featured Image

Ως Προέδρος με μαχητικότητα διεκδικούσε και πετύχαινε τα αιτήματα των Αγροτών. Άνθρωπος με καθαρό λόγο και ειλικρίνεια, πολύτιμος συνεργάτης στους αγώνες που δώσαμε μαζί για τα αγροτικά ζητήματα του τόπου μας. Βαγγέλη μου, ήδη λείπεις από τη Χαλκιδική, λείπεις απο τα Σήμαντρα , λείπεις από την οικογένειά σου, ήδη λείπεις από όλους μας ! Ποιος να το πίστευε, ότι η φωτογραφία αυτή θα ήταν και η τελευταία μας… Καλό ταξίδι φίλε μου”, έγραψε σχετικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Πάνας.

Ο Βαγγέλης Μισαηλίδης υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής και το συνεταιριστικό κίνημα, ενώ κάθε χρόνο τέτοια εποχή, την περίοδο συγκομιδής – εμπορίας της ελιάς Χαλκιδικής, όλοι ενθυμούμαστε τις μάχες του Βαγγέλη για το καλό των αγροτών.

Το Agronewsbomb εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Featured Image