«Ο πρωθυπουργός υπήρξε σαφής. Είμαστε ανοιχτοί σε συζήτηση με τους αγρότες μέσα στο πλαίσιο, όμως, κάποιων ορίων που προσδιορίζονται από την οικονομία», τόνισε στον ΣΚΑΙ 100,3 ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

«Μετρήσαμε τι μπορούμε να δώσουμε με βάση τις δυνατότητες της οικονομίας και του προϋπολογισμού. Δεν πρέπει να υποτιμώνται αυτά που δοθήκαν» πρόσθεσε και επανέλαβε πως ότι περίσσευμα υπάρχει στον προϋπολογισμό επιστρέφεται στην κοινωνία με την προϋπόθεση όμως ότι θα κρατήσουμε ένα σταθερό τιμόνι.

«Δεν είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα» ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης. Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα στους αγρότες με δυσκολίες διαρθρωτικές στον αγροτικό τομέα εδώ και χρόνια, και πρόσθεσε ότι στην Θεσσαλία είναι το μείζον θέμα.

Featured Image

Για την πορεία της οικονομίας ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα επιμείνει σε πολίτικη δημοσιονομικής σοβαρότητας τονίζοντας ότι βασικοί στόχοι είναι η στήριξη της κοινωνικής πολίτικης και η περαιτέρω μείωση των βασικών φορολογικών συντελεστών.

Πηγή: iefimerida.gr