Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθεί ο αγροτικός κόσμος της Κρήτης την αλλαγή που έγινε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με νέο Υπουργό τον, βουλευτή Ηρακλείου από τη Μεσαρά, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ήδη από τη στιγμή της ανακοίνωσης της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές με το νέο Υπουργό ώστε το συντομότερο δυνατό να τεθούν ξανά στο τραπέζι της συζήτησης όλα τα ζητήματα που απασχολούν αγρότες και φορείς της περιοχής.

Όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Γαϊτάνης, ο νέος Υπουργός είναι βέβαιο πως γνωρίζει πολύ καλά, και από πρώτο χέρι λόγω της καταγωγής του, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Κρήτης και το μόνο που μένει να φανεί είναι αν θα έχει πραγματική διάθεση να βοηθήσει παρά τις όποιες δυσκολίες και ο ίδιος θα έχει.

Featured Image

Μάλιστα ήδη έχει γίνει το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και έχει κλειστεί ήδη μια συνάντηση με τους αγροτικούς συλλόγους της Κρήτης η οποίοι θα είναι και οι πρώτοι που θα δεχθεί ο Υπουργός. Η συνάντηση αυτή όπως λέει ο κ. Γαϊτάνης θα γίνει αρκετά σύντομα, πιθανότατα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, μόλις ο κ. Αυγενάκης έχει ενημερωθεί και οργανωθεί πλήρως στη νέα του θέση.

radiolasithi.gr

Featured Image