Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να συμβούν όλα αυτά.

Δηλαδή το ΟΣΔΕ να έχει καθυστερήσει από τη μια χαρακτηριστικά και οι παραγωγοί να καλούνται σε λίγο να πάνε να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους, αλλά να μην έχουν παρά μόνο μικρή και πολλές φορές κατευθυνόμενη πληροφόρηση σχετικά με τα Οικολογικά Σχήματα, δηλαδή τις δράσεις εκείνες που υποτίθεται πως θα αναπληρώσουν τα χρήματα του πρασινίσματος.

Το πιο εξοργιστικό είναι πως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σαφώς πιο προηγμένες όπως η Ισπανία και η Ιταλία, το ΟΣΔΕ τελείωσε είτε ολοκληρώνεται εντός των ημερών, μαζί και τα Οικολογικά Σχήματα, αλλά στην Ελλάδα, κάποιοι πετάνε χαρταετό.

Η κατάσταση είναι πλέον κάτι παραπάνω από κρίσιμη και οι εκλογές την περιπλέκουν έτι περαιτέρω.

Featured Image

Το αποτέλεσμα θα είναι να την πληρώσει (ποιος άλλος;) ο Έλληνας παραγωγός, ο οποίος περιμένει ενημέρωση από ΚΥΔ και μελετητές – γεωπόνους στην καλύτερη των περιπτώσεων, ενώ στο ΥπΑΑΤ τα θεωρούν καλώς καμωμένα.

Τελικά η μόνη λύση είναι να πάρει ο πρωθυπουργός μετά την διαφαινόμενη εκλογή του πρωτοβουλίες ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, γιατί κάποιοι την έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Οικολογικά Σχήματα

https://ead.gr/wp-content/uploads/2023/03/%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%9A%CE%91-%CE%A3%CE%A7%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91_%CE%95%CE%9A%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%97-%CE%A6%CE%95%CE%92%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A3-2023.pdf

Featured Image