Μετά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών όπου ο πρωθυπουργός αναμένεται να περιγράψει μέρος του σχεδίου για την αποκατάσταση της Θεσσαλίας, αύριο το μεσημέρι αναμένεται στη Λάρισα κλιμάκιο υπουργών και κυβερνητικών στελεχών για να υπάρξει μια πρώτη εξειδίκευση.

Η εκδήλωση θα γίνει το μεσημέρι στο ξενοδοχείο” Larissa Imperial” στη Φαρσάλων, όπου εκεί θα παρουσιαστεί το πρώτο πόρισμα της Ολλανδικής εταιρείας εμπειρογνωμόνων HIV International.

Featured Image

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliatv.gr θα βρεθούν στη Λάρισα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης και οι υφυπουργοί Υποδομών Νίκος Ταχιάος και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος και πιθανό και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Αντρέας Λυκουρέντζος.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο νέος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας και ο απερχόμενος Κώστας Αγοραστός και οι νέοι και απερχόμενοι δήμαρχοι των περιοχών που επλήγησαν από τις θεομηνίες του Σεπτεμβρίου, καθώς και φορείς αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων και συνεταιρισμών, εκπρόσωποι επιμελητηρίων και εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ.

Featured Image