Πολλά τα προβλήματα στην εφαρμογή για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, αναφέρουν παραγωγοί, που μετέβησαν στις πύλες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και σήμερα, προκειμένου να κάνουν δήλωση.

Με τα χίλια ζόρια προχωρά η υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ. Εδώ και δυο ημέρες, όπως αναφέρουν στο Agronewsbomb παραγωγοί που μετέβησαν σε πύλες για το σκοπό αυτό, δεν είναι σε λειτουργία οι χάρτες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι των πυλών να είναι στην κυριολεξία με τα χέρια δεμένα, καθώς χωρίς τη χρήση χαρτών δεν είναι δυνατή η δήλωση και η μετατόπιση/αλλαγή των αγροτεμαχίων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί με την… καμία να οριστικοποιηθεί η δήλωση ΟΣΔΕ του παραγωγού.

Αυτό οδηγεί σε ακυρώσεις ραντεβού των παραγωγών για το μέλλον κι ενώ κορυφώνεται η αγωνία όλων για τις εγκυκλίους που δεν έχουν εκδοθεί σε σχέση με τη νέα ΚΑΠ, αλλά και σε σχέση με όλες τις γενικότερες ελλείψεις που εμφανίζει το σύστημα ακόμα και στα… βασικά.

Featured Image

Όπως πάνε τα πράγματα, για πρώτη φορά στα χρονικά, οι τραγικές επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ μια τετραετία τώρα, θα οδηγήσουν σε δηλώσεις, όχι μόνο το κατακαλόκαιρο, αλλά και το… φθινόπωρο.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image