Διαμαρτυρία για την μη καταβολή αποζημιώσεων που έχει υποσχεθεί η Πολιτεία. Ανησυχία των αγροτών για το αρδευτικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή.

Με τρακτέρ, αυτοκίνητα και αγροτικά μηχανήματα κάτοικοι του Παλαμά και των γύρω χωριών που επλήγησαν περισσότερο από την φονική κακοκαιρία «Daniel», συμμετέχουν σε συλλαλητήριο στην περιοχή «Σταυρός», μεταξύ των χωριών Ιτέα και Παλαμάς, ζητώντας να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τους.

Όπως λένε, σύμφωνα με τον απεσταλμένο του ΑΝΤ1 Βαγγέλη Κοκολάκο, επτά μήνες μετά τις καταστροφές, δεν έχει δοθεί η επιδότηση ενοικίου, την ώρα που πλημμυροπαθείς μένουν σε νοικιασμένα σπίτια ή φιλοξενούνται σε συγγενείς, ενώ σε στάση αναμονής είναι και οι αγρότες για τους οποίους δεν έχουν ακόμα καταβληθεί οι αναμενόμενες ενισχύσεις και αποζημιώσεις.

Featured Image

Το κρίσιμο για την περιοχή αρδευτικό δίκτυο ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί και την ίδια στιγμή οι αγρότες καλούνται να εργαστούν, ενώ χρωστούν από πέρυσι για τα εφόδια που είχαν πάρει, χωρίς να ξέρουν αν θα μπορέσουν να αρδεύσουν.

Featured Image