Όποιος έχει λεφτά, να μην πάει να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ο Άδωνις Γεωργιάδης όπου για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε προκλητικός και εριστικός στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την «κωλοτούμπα» του για την παρουσία αρνιού και κατσικιού στο «καλάθι του Πάσχα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης με προκλητικό τρόπο άφησε να εννοηθεί ότι στα σούπερ μάρκετ η ποιότητα του κρέατος είναι κατώτερη και όποιος θέλει καλή ποιότητα κρέατος θα πάει στο χασάπικο.

Η πρωτοφανής δήλωση έγινε σε εκπομπή του «One» που συμμετείχε και Χρήστος Σπίρτζης και συζητούσαν για τις «φαρμακερές» τιμές του πασχαλιάτικου τραπεζιού, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι «στο χασάπικο παίρνεις αρνί Porsche».

Featured Image

«Αν εσύ θέλεις να πάρεις Porsche δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να παίρνουν Porsche αυτοκίνητο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Χρήστο Σπίρτζη να τον ρωτά «δηλαδή στο χασάπικο παίρνεις αρνί Porsche;».

«Στο χασάπικο παίρνεις πολύ καλύτερή ποιότητα κρέατος. Προφανώς», αντέτεινε ο υπουργός Ανάπτυξης.

To Agronewsbomb, σεβόμενο τους αναγνώστες του, αποκάλυψε πρώτο και όταν όλοι οι άλλοι εφησύχαζαν το σχέδιο της Κυβέρνησης για φθηνό αρνί στο ράφι… Ένα σχέδιο που δεν πάει και τόσο καλά, αν σκεφτούμε πως οι κτηνοτρόφοι σφάζουν το ποιοτικό ντόπιο αρνί με 8 έως 10 ευρώ το κιλό.

Featured Image