Στην τελική ευθεία το ζήτημα ένταξης των επιλαχόντων νέων γεωργών.

Κλείδωσε, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες του Agronewsbomb, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, στο ανώτερο επίπεδο δηλαδή, η ένταξη επιλαχόντων στο πρόγραμμα νέων γεωργών.

Η εξέλιξη έρχεται κατόπιν πιέσεων των ίδιων των παραγωγών και των οικογενειών τους στους κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι με τη σειρά τους πιέζουν για το θέμα την ηγεσία του ΥπΑΑΤ αλλά και το Μαξίμου.

Όπως έγκαιρα και πρώτο έχει γράψει το Agronewsbomb, το θέμα έχει πάρει στα χέρια του το επιτελείο Μητσοτάκη, καθώς τόσους μήνες στο ΥπΑΑΤ δεν έχουν καταφέρει να το περαιώσουν θετικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει γκρίνια και δυσαρέσκεια. Το αυτό επιβεβαιώνουν και σχετικές πληροφορίες από την επιτροπή που έχουν συστήσει οι ενδιαφερόμενοι αγρότες, που αν δεν δικαιωθούν, όπως λένε, μαζικά, θα πάνε σε κινητοποιήσεις.

Featured Image

Για το ζήτημα, για το οποίο γράψαμε χθες ότι ήδη βρέθηκαν 30 εκατ. ευρώ, έγινε σύσκεψη στο Μαξίμου, καθώς υπάρχουν πανταχόθεν πιέσεις για ένταξη όλων των παραγωγών.

Σε περίπτωση που δεν είχαμε μπροστά μας εκλογές, είναι σίγουρο πως το ζήτημα δεν θα είχε ευτυχή κατάληξη για τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image