Ζητούσαν από μελισσοκόμους με συγκεκριμένο αριθμό μελισσιών δηλωμένα στο μητρώο να αποδείξουν ότι υπέστησαν ζημιές με τρία μέτρα νερό και ενώ τα μελίσσια είχαν καταλήξει στη θάλασσα.

Από 32 έως 60 ευρώ ανά μελισσοσμήνος κυμάνθηκαν τα ποσά προκαταβολής αποζημιώσεων που έλαβαν χθες, σύμφωνα με πληροφορίες του Agronewsbomb, οι πληγέντες – πλημμυρόπληκτοι μελισσοκόμοι της Θεσσαλίας.

Όπως βέβαια καταγγέλλουν μιλώντας στο Agronewsbomb μελισσοκόμοι από τον Παλαμά Καρδίτσας, υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στα ποσά ενίσχυσης, καθώς οι επιτροπές δεν αναγνώρισαν όλες τις δηλωμένες ζημιές, ζητώντας σε πολλές περιπτώσεις από τους μελισσοκόμους να αποδείξουν ότι είχαν συγκεκριμένο αριθμό μελισσιών, ενώ την ίδια ώρα τα μελίσσια ήταν μέσα σε τρία μέτρα νερό και… έπλεαν στον… Παγασητικό.

Featured Image

“Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη. Αμφισβητούν την πλήρη καταστροφή των μελισσοκόμων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμο Παλαμά από τις πλημμύρες με 3 μέτρα νερό. Ήθελαν να έχουμε τις κυψέλες για να τις δούνε. Είναι δυνατόν; Φτάσανε στη θάλασσα”, σχολιάζουν οι ίδιοι, τονίζοντας ότι όπως τους είπαν οι υπεύθυνοι μετά την εξόφληση θα μπορέσουν να κάνουν κάποιου είδους ένσταση, μήπως και δικαιωθούν…

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image