Την επόμενη Πέμπτη-Παρασκευή θα πάνε ταμείο για την ενιαία όσοι αγρότες δεν έχουν λογαριασμό Πειραιώς.

Από το κακό… στο χειρότερο πάνε οι πληρωμές των αγροτικών επιδοτήσεων.

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής η μεγάλη πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης 2023, αλλά και της εξισωτικής αποζημίωσης, όπως μόνο το Agronewsbomb είχε έγκαιρα και πρώτο προβλέψει.

Featured Image

Τα παράπονα του αγροτικού κόσμου είναι πολλά και έχουν να κάνουν με πολλά ζητήματα. Με το γεγονός ότι δεν έγιναν διορθώσεις σε σχέση με την πληρωμή της πρώτης δόσης, με το γεγονός ότι πολλά ΑΦΜ παραμένουν δεσμευμένα, με το γεγονός ότι δεν δίνονται επαρκείς εξηγήσεις για το τί έγιναν τα 88 εκατ. που “έλειπαν” από την πρώτη πληρωμή, με το ότι τα οικολογικά σχήματα, το παλιό πρασίνισμα, πάει για την άνοιξη, αλλά κυρίως, με το γεγονός ότι έπειτα από πολλά χρόνια δεν πληρώθηκαν χιλιάδες παραγωγοί που δεν είχαν λογαριασμό στην Πειραιώς, για να κάνουν γιορτές.

Το πρόβλημα είναι τώρα μεγάλο για τους συγκεκριμένους παραγωγούς, καθώς την Δευτέρα 25 του μήνα είναι τα Χριστούγεννα, την Τρίτη είναι αργία κι αν μεσολαβήσει βαλέρ τραπεζικό δυο ημερών, τότε μιλάμε για πληρωμή… την επόμενη Πέμπτη με Παρασκευή. Πράγματα αδιανόητα, που εκθέτουν, όχι μόνο το ΥπΑΑΤ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και εν συνόλω την κυβέρνηση…

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image