Για τις 27 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, κλείδωσε η πληρωμή του 70% της βασικής, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μυλοποτάμου, κ. Γρύλλου Παπαδάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Agronewsbomb, η πληρωμή μπορεί να τρέξει κι από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου. “Μετά την πληρωμή θα ανεβούμε στην Αθήνα, για να δούμε και το ζήτημα των οικολογικών σχημάτων, για το οποίο έχουμε διαβεβαιώσεις ότι θα πληρωθούμε το Δεκέμβριο. Τα ζώα δεν μπορούν να περιμένουν… χρειάζονται τροφές”, τονίζει.

Επίσπευση αποζημιώσεων για Θεσσαλία

Featured Image

Αναφορικά με τις αποζημιώσεις στη Θεσσαλία, ο κ. Γρύλλος Παπαδάκης που βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με το ΥπΑΑΤ τονίζει τα εξής: “επειδή μας ενδιαφέρει το θέμα των αποζημιώσεων των συναδέλφων στη Θεσσαλία, πρέπει να πούμε πως οι πληροφορίες αναφέρουν πως επισπεύδεται η διαδικασία για να πληρωθούν οι δικαιούχοι τα ποσά”.

Για τις τιμές στο γάλα τη νέα χρονιά, δεν υπάρχει ακόμα κάποιο νέο, καταλήγει ο ίδιος, αλλά θα ακολουθήσουν ζυμώσεις. “Αν δεν πέσουν οι τιμές των ζωοτροφών, δεν πέφτει το γάλα”, καταλήγει ο κ. Παπαδάκης.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image