Συνεχίζουμε να υλοποιούμε την υπόσχεσή μας για την καλλιέργεια στενών επαφών με τους εποπτευόμενους φορείς του ΥπΑΑΤ, τονίζει σε ανάρτησή του στο facebook ο ΥπΑΑΤ Λευτέρης Αυγενάκης.

Και συνεχίζει “σήμερα μαζί με τον Υφυπουργό Διονύση Σταμενίτη, ανοίξαμε νέο κύκλο επικοινωνίας με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο! Ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Σαμαρά, από τα Μέλη της Διοικητικής Επιτροπής αλλά και από επιστημονικά στελέχη του Ινστιτούτου για το ελεγκτικό και ερευνητικό έργο που επιτελείται και τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε το επίπεδο υπηρεσιών του Ινστιτούτου, να διασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους ερευνητές και να ενισχύσουμε την εξωστρέφειά του τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων.

Featured Image

Η δραστήρια και δυναμική λειτουργία του ΜΦΙ συνιστά εχέγγυο για την προστασία της φυτικής παραγωγής της χώρας μας και την τεχνική υποστήριξη του Έλληνα αγρότη, για τον οποίο δεσμευτήκαμε να προβούμε σε γενναίες μεταρρυθμίσεις, ακολουθώντας τη εντολή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image