Με νέα ανακοίνωση του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης απάντησε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ.

«”Η ιστορία αρχίζει από μένα” θα έπρεπε να είναι ο τίτλος του “κομματικού” Δελτίου Τύπου που εξέδωσε στις 10/05/2024 το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, με το οποίο ο κ. Αυγενάκης “αδειάζει” τους προκατόχους του υπουργούς (κ.κ. Γεωργαντά, Λιβανό και Βορίδη) των κυβερνήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: «Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, αναγνωρίζει την ανάγκη “για εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ και αντιμετώπιση σε μόνιμη και υγιή βάση των συσσωρευμένων προβλημάτων που προέκυψαν από παρελθόντα έτη”, ότι “ο ΟΠΕΚΕΠΕ ήταν υποχείριο κομματικών εντολών και προσωπικών επιλογών” και καταλήγει ότι επιτέλους “… ο ΟΠΕΚΕΠΕ εκσυγχρονίζεται ώστε να λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια και δικαιοσύνη και μέσα στο πλαίσιο και τους κανόνες της ΕΕ”.

Featured Image

Κύριε Υπουργέ, μήπως ξεχάσατε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια κυβερνά η Νέα Δημοκρατία;

Κύριε Αυγενάκη, η απολογία σας για τις κυβερνητικές επιλογές του κόμματός σας, δεν πείθει και δεν λειτουργεί σαν “κολυμβήθρα του Σιλωάμ” που σας εξαγνίζει από τη συνολική ευθύνη για την κακοδιαχείριση του Οργανισμού Πληρωμών και την αποτυχία της πολιτικής σας στον αγροτικό τομέα», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

Featured Image