Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών η Ομοσπονδία μας εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια και με την αμέριστη συμπαράσταση του πρώην Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, έπειτα από συνάντηση του σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Χάρη Θεοχάρη, σας ανακοινώνουμε τα εξής:

– ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ POS ΕΩΣ ΤΙΣ 29.02.2024

– ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑ POS ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ POS (2 ΣΕ 1) ΜΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η 29η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024.

– ΟΣΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ POS ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΩΣ 29.02.2024 ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ POS (2 ΣΕ 1) ΕΩΣ ΤΙΣ 31.03.2024

Featured Image

– ΣΤΙΣ 04.02.2024 ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER( ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ) ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ POS.

Έπειτα από ενημέρωση της Ομοσπονδίας μας από τεχνικές εταιρείες ταμειακών μηχανών και μηχανημάτων POS, τραπεζών και διαφόρων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σας πληροφορούμε ότι θα μπορούν να συνδεθούν οι ήδη υπάρχουσες ταμειακές μηχανές και μηχάνημα POS δίχως να υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στη λειτουργία τους. Σε νέα ανακοίνωση μας θα σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για τους διάφορους τρόπους διασύνδεσης ταμειακής μηχανής και POS ή μηχανήματος POS (2 σε1).

Ήμασταν, είμαστε και παραμένουμε αρωγοί σε όλα τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας μας και των λαϊκών αγορών.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Μακρίδης Βασίλειος
Ο Γεν Γραμματέας Περτσούνης Δημήτριος

Featured Image