Ο απερχόμενος ΥπΑΑΤ Γ. Γεωργαντάς ασχολείται με την εκλογική μάχη στο Κιλκίς, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για γρήγορες πληρωμές…

Όχι δηλαδή, ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν γρήγορες και σωστές πληρωμές… Σε αυτό το πλαίσιο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Agronewsbomb, στα τέλη του Ιουνίου, αναμένεται να αρχίσουν να τρέχουν οι υπολειπόμενες πληρωμές αγροπεριβαλλοντικών, όπως είναι οι αυτόχθονες φυλές, η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία, το κομφούζιο και η νιτρορύπανση.

Η αναστάτωση στον ΟΠΕΚΕΠΕ με το ΟΣΔΕ μάλιστα αναμένεται να φέρει ολοκλήρωση των πληρωμών αυτών των ερχόμενο Ιούλιο, ανάλογα και με το ρυθμό που θα στέλνουν οι κατά τόπους ΔΑΟΚ τους φακέλους των δικαιούχων…

Featured Image

Με τα δεδομένα τα σημερινά, στα τέλη Ιουνίου με Ιούλιου αναμένεται να δοθούν και αγροπεριβαλλοντικά σε δικαιούχους που δεν είχαν πάρει ούτε την προκαταβολή γιατί είναι σε έλεγχο και είναι αρκετοί και αυτοί.

Η κατάσταση στις πληρωμές αναδεικνύεται σε Αχίλλειο πτέρνα για την κυβέρνηση της ΝΔ και το νυν ΥπΑΑΤ, ο οποίος δίνει μάχη για να μπει ξανά στη βουλή.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image