Θετική έκβαση για το σήριαλ που ταλανίζει χιλιάδες αγροτικές οικογένειες.

Σε αντίθεση με τους επιλαχόντες των σχεδίων βελτίωσης, εκείνοι του προγράμματος νέων γεωργών αναμένεται να δικαιωθούν. Αποκλειστικές πληροφορίες του Agronewsbomb αναφέρουν ότι ήδη οι επιτελείς του ΥπΑΑΤ έχουν αρχίσει και ενημερώνουν για την έκβαση αυτή όλους τους μελετητές της χώρας, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημερώνουν και τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το παρασκήνιο από την συγκεκριμένη επιλογή της κυβέρνησης είναι μεγάλο και το Agronewsbomb είναι το μοναδικό μέσο που πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση. Η επιλογή κλείδωσε σε σύσκεψη στο Μαξίμου, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς κυβέρνησης.

Featured Image

Τα νέα οικονομικά δεδομένα για το πρωτογενές πλεόνασμα και οι… εκλογές έπαιξαν σημαντικό ρόλο προς τη δικαίωση των αγροτών.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ρε μουνόπανα συριζαιοι παίζετε με τον πόνο μας και εσείς κ οι βρωμοδεξιοι.. ποια ένταξη ρε νούμερα; Ταζετε ελπίδες για να μας απογοητεύσετεκ να βρίζουμε τον Κούλη, που ήδη τον βρίζουμε. Ουστ κωλοπαιδα και οι δύο σας