Πλήθος επιχειρηματιών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής σκηνής, καθώς και απλός κόσμος πέρασαν μεταξύ 10-18 Σεπτεμβρίου 2022 τις πόρτες της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, της μεγαλύτερης εκθεσιακής διοργάνωσης στην Ελλάδα.

Σε μια δύσκολη συγκυρία για το παγκόσμιο γίγνεσθαι, οι περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες – νούμερο που θύμισε προ πανδημίας εποχές – υπογράμμισαν το ρόλο της φετινής ΔΕΘ ως σημαντικό φόρουμ ανταλλαγής ιδεών και προβληματισμών, ενώ το γενικότερο κλίμα κινήθηκε σε συγκρατημένα αισιόδοξους τόνους, τόσο για το κοινό όσο και για τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν ως εκθέτες.

Με έμφαση στα 20 χρόνια από την ίδρυσή της και στην μέχρι τώρα επιτυχημένη της πορεία, η NEUROPUBLIC έδωσε για ακόμη μια χρονιά το δυναμικό «παρών», εστιάζοντας στον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο, το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό της NEUROPUBLIC επισκέφθηκαν εκπρόσωποι φορέων, Δήμων και της Πολιτείας, αλλά και πλήθος κόσμου που θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τις τεχνολογίες αιχμής και τις λύσεις της για τον αγρότη, τους ΟΤΑ και το Δημόσιο, ενώ δεν έλειψαν και οι σημαντικές επιχειρηματικές επαφές.

Featured Image

Συγκεκριμένα, στο stand 9 της εταιρείας βρέθηκαν, μεταξύ πολλών άλλων, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος του ΣΒΕ Αθανάσιος Σαββάκης, ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Χάρης Θεοχάρης, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ιάσων Φωτήλας, ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ και Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ-Δήμητρα, Δρ. Σέρκος Χαρουτουνιάν και ο Αλκιβιάδης Αλεξάνδρου, Γεν. Διευθυντής Αγροτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς.

Πόλο έλξης αποτέλεσαν οι νέες δυνατότητες και υπηρεσίες τις εφαρμογής για κινητά gaiasense app, που βασίζεται στην τεχνολογική και επιστημονική υποδομή του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense και πλέον εμπλουτίστηκε με ημερολόγιο εργασιών για τον αγρότη, καθώς και ένα πρωτοποριακό Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα που υποστηρίζει την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των Δήμων σε όλα τα επίπεδα.

Η παρουσία της NEUROPUBLIC στη φετινή ΔΕΘ ήταν ένα ισχυρό μήνυμα απέναντι στην αβεβαιότητα των καιρών, και μια επιβεβαίωση ότι η εταιρεία, παρά το ασταθές παγκόσμιο κλίμα, θα συνεχίσει να κινεί τις εξελίξεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινότητας και στη διαμόρφωση του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας.