Ο δημοφιλής σταρ έχει κατά το παρελθόν ασχοληθεί με την αγροτική οικονομία.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ κάθε του βίντεο γίνεται viral στον κόσμο του TikTok. Αυτή τη φορά, o διάσημος τραγουδιστής μοιράστηκε με τους φανς του ένα βίντεο αφιερωμένο στο Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς μας έβαλε στην κουζίνα του σπιτιού του για να μας δείξει το αγαπημένο του λαχανικό για αποτοξίνωση μετά το πασχαλινό τραπέζι. Όπως όλοι μας, έτσι και ο Σάκης Ρουβάς έφαγε λίγο παραπάνω το Πάσχα και τώρα θέλει να ακολουθήσει μερικά detox βήματα.

Featured Image

Το πρώτο βήμα είναι να βράσει μερικά άγρια σπαράγγια που είναι γεμάτα με φυτικές ίνες, φώσφορο και φυλλικό οξύ. Το δεύτερο βήμα αποτοξίνωσης που προτείνει είναι να καταναλώσεις το ζουμί από τα σπαράγγια που μόλις έβρασες.

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει το detox λαχανικό/ ρόφημα που επιλέγει μετά το Πάσχα και δεν είναι άλλο από τον ζωμό των σπαραγγιών. Η συνταγή του είναι απλή! Παίρνεις το νερό που έβρασες τα σπαράγγια και προσθέτεις λίγο λεμόνι! Δες το σύντομο βίντεο του Σάκη Ρουβά στο TikTok και δοκίμασε και εσύ το σούπερ detox ρόφημά του για όσους έφαγαν πολύ το Πάσχα.

Featured Image