Ένα ακόμα φιάσκο με τις πληρωμές των αγροτών και των κτηνοτρόφων, απόλυτη επιβεβαίωση Agronewsbomb.

Όταν όλοι μιλούσαν και έγραφαν για καταβολές 200 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ εντός της Παρασκευής, μόνο το Agronewsbomb, με απανωτά ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, αναφέρονταν σε πληρωμές με το… σταγονόμετρο.

Όπως καταγγέλλουν εκατοντάδες αγρότες που επικοινώνησαν με το Agronewsbomb, ακόμα και στις 11.30 το βράδυ της Παρασκευής, δεν είχε πιστωθεί ούτε… σεντ στους λογαριασμούς των δικαιούχων, από τα χρήματα που αναμένει ο κόσμος και έχει ανακοινώσει και το ΥπΑΑΤ.

Κάποιοι πάλι παραγωγοί αναφέρουν ότι είδαν στο λογαριασμό τους ευτελή ποσά που αντιστοιχούν μάλλον σε εκκαθάριση επιδοτήσεων, ποσά όχι πάνω από 1-2 ή 3 σεντς!!!

Δείτε σχετικά εδώ τον λογαριασμό ενός αγρότη

Featured Image

Όπως έγκαιρα έγραψε το Agronewsbomb, ο μεγάλος όγκος των πληρωμών αναμένεται εντός των επόμενων ημερών… Αυτό για τα υπόλοιπα ενιαίας, γιατί για τα προγράμματα μάλλον οι παραγωγοί θα πρέπει να περιμένουν αρκετές ημέρες.

Όπως και να χει η κατάσταση, μιλάμε για ένα ακόμα φιάσκο με τις πληρωμές των αγροτών, ένα φιάσκο που έρχεται μόλις δυο ημέρες μετά την αλλαγή φρουράς στο ΥπΑΑΤ… Ένα φιάσκο, που πρέπει επιτέλους να προβληματίσει τα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια για το τι συμβαίνει πραγματικά τα τελευταία έτη σε ΥπΑΑΤ και ΟΠΕΚΕΠΕ…

Δείτε όμως όσα γράφαμε σε σχετικά μας ρεπορτάζ

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ευελπιστούν με τις κατευθυντήριες οδηγίες Αυγενάκη, να αλλάξει η κατάσταση στο εγγύς μέλλον, γιατί η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο…

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image