Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η κόρη του απολαμβάνουν τη γεωργία. Οι δυο τους μοιράστηκαν μια ακόμα φωτογραφία στον κήπο του, φορώντας τα κατάλληλα ρούχα.

Ο Ντέιβιντ και η κόρη του Χάρπερ έδειχναν χαρούμενοι στον κήπο τους, κρατώντας ο ένας τον άλλον καθώς χαμογελούσαν στην κάμερα. Ο Ντέιβιντ φορούσε ένα ρούχο από διάφορες αποχρώσεις του πράσινου, φτιαγμένο από γιλέκο, ένα κουμπί επάνω, μερικά παντελόνια και μπότες. Τα έκλεισε όλα με ένα καπέλο. Η Χάρπερ φορούσε ένα γκρι φούτερ, παντελόνι και τις ίδιες μπότες που φορούσε. «Και έτσι η βιολογική γεωργία ξεκινά με τον μικρό μου βοηθό», έγραψε στη λεζάντα. «Τσέκαρε γρήγορα το Bee μου και μετά πήγαινε στον [κήπο] Ευχαριστώ μαμά για τη φωτογραφία».

Το πάθος του Ντέιβιντ για τη μελισσοκομία παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ του «Beckham», όπου δείχνει το μελισσοκομείο του και την αγάπη του για την καλλιέργεια μελιού. Πέρυσι, μοιράστηκε μια φωτογραφία δίπλα στο μελισσοκομείο του στο Instagram, μοιράζοντας τη χαρά του για την ανοιξιάτικη σεζόν. “Γεια σου αγάπη μου. Είμαι σπίτι.. Λατρεύω την άνοιξη», έγραψε στη λεζάντα.

Featured Image

Η ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Μαϊάμι
Ο Ντέιβιντ και η οικογένειά του εδρεύουν στο Μαϊάμι, όπου έχουν γίνει γρήγορα μερικοί από τους πιο εξέχοντες κοινωνικούς φίλους της πόλης. Τον τελευταίο χρόνο, γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη δουλειά του με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι για την ομάδα του, Inter Milan C.F.

Ο Ντέιβιντ παρουσίασε το τρόπαιο της Χρυσής Μπάλας του Μέσι και αποκάλυψε πόσο πολύ εκτιμούσε την παρουσία του στην ομάδα του. «Είναι πολύ ιδιαίτερο να λες ότι είναι παίκτης του Μαϊάμι και είναι στην πόλη μας. Θα το γιορτάσει με τους συμπαίκτες του και την οικογένειά του με τον τρόπο του», είπε ο Μπέκαμ. «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το γιορτάσουμε με τον τρόπο του Μαϊάμι. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό πάρτι».

Featured Image