Η παντελής αποτυχία στις πληρωμές των αγροτών και των κτηνοτρόφων καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της Νέας Δημοκρατίας, με εξαίρεση κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις που “δεν περνούν” επικοινωνιακά πλέον στους 600 χιλιάδες και πλέον παραγωγούς που υποβάλλουν Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΕΑΕ) φαίνεται να έχουν προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς, που έχουν-όπως έχουμε και πάλι γράψει-φθάσει μέχρι τις παρυφές του Μεγάρου Μαξίμου.

Ασφαλείς πληροφορίες που περιήλθαν τις τελευταίες ημέρες σε γνώση του Agronewsbomb, θέλουν, υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης, που είναι και πολύ κοντά στον Πρωθυπουργό, να μην διστάζουν να πάρουν αποστάσεις από την πολιτική που έχει ακολουθήσει τα τελευταία έτη η ΝΔ, αναφορικά με τις πληρωμές των επιδοτήσεων, των ενισχύσεων, των προγραμμάτων, αλλά και των αποζημιώσεων.

Όπως αναφέρουν σε συνομιλητές τους οι ίδιοι κύκλοι “αν δεν ήταν οι εκλογές κοντά” θα είχε ήδη πάρει άλλο βηματισμό η Κυβέρνηση σε σχέση με τις πληρωμές των επιδοτήσεων και των ενισχύσεων.

Featured Image

Από την αρχή της τετραετίας έχει φανεί μια διάθεση εκ μέρους των ιθυνόντων για δραστικές αλλαγές. Και ενώ όλοι θα περίμεναν πως οι αλλαγές αυτές, θα είχαν… θετικό αποτέλεσμα και στους αγρότες, τώρα, λίγους μήνες πριν την κάλπη διαπιστώνουν με έκπληξη πως οι αγρότες αναπολούν τις ημέρες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία, αφού τότε δούλευαν όλα ρολόι και όλοι πληρώνονταν στην ώρα τους.

Με την εκλογική βάση σε πολλές κρίσιμες μάλιστα περιφέρειες να πιέζει για αλλαγές, φαίνεται τελευταία να επικρατούν σκέψεις στο Μαξίμου για επαναφορά της κατάστασης επί… ΣΥΡΙΖΑ στις θέσεις κλειδιά, με σκοπό μετά την κάλπη και τη διαφαινόμενη νίκη της ΝΔ, να μπει το νερό… των πληρωμών στο αυλάκι.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image