Featured Image

Ενημέρωση για τις εξελίξεις σε σχέση με το μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο που πρόκειται να κατασκευαστεί στο Μεσολόγγι και το οποίο θα κάλυπτε τις ενεργειακές ανάγκες των ΤΟΕΒ.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη πρόσφατα σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Πάτρα, αλλά και στον Πύργο, δεν συνοδεύτηκε από κάποια εξαγγελία για το συγκεκριμένο πάρκο και τα φίδια έχουν ζώσει τους υπεύθυνους των ΤΟΕΒ, όπως μαθαίνουμε, οι οποίοι και έχουν ζητήσει εδώ και καιρό ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Πληροφορίες του Agronewsbomb αναφέρουν ότι μετά από το αίτημα έχει προγραμματιστεί μια ενημέρωση για την ερχόμενη Παρασκευή, όπου και αναμένονται εξελίξεις κι ενώ 22.000 με 25.000 αγρότες σε όλη την Αιτωλοακαρνανία κινδυνεύουν να μην έχουν νερό να ποτίσουν σε λίγο διάστημα από σήμερα.

Featured Image

Όπως δηλώνει στο Agronewsbomb ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μεσολογγίου κ. Κώστας Καραδήμας “αν είχαμε ξεκινήσει μόνοι μας το πάρκο ως ΤΟΕΒ, σήμερα θα το είχαμε κατασκευάσει και θα καλύπταμε τις ανάγκες μας. Αναμένουμε ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για το θέμα. Η κατάσταση είναι κρίσιμη για το θέμα της άρδευσης και όπως πάει το πράγμα χιλιάδες αγρότες κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς νερό φέτος”.

Το θέμα του πάρκου και αν και πότε θα γίνει έχει αποκτήσει σημαντικές πολιτικές προεκτάσεις και αναμένεται να επιδράσει σημαντικά και στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες από την Αιτωλοακαρνανία.

Newsroom Agronewsbomb