Επίσκεψη του Βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Οζγκιούρ Φερχάτ στους οικισμούς της ΠΕ Ροδόπης, που επλήγησαν από την έντονη χαλαζόπτωση.

Ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Αριστεράς, Οζγκιούρ Φερχάτ, επισκέφτηκε την Παρασκευή 3 Μαΐου τους οικισμούς του δήμου Ιάσμου και συγκεκριμένα τη Δύμη, τον Πολύανθο, το Μωσαϊκό, τον Ίασμο, την Αμβροσία, τη Γαλήνη και τη Διαλαμπή, οι οποίοι επλήγησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις.

Featured Image

Ο Βουλευτής βρέθηκε άμεσα στο πλευρό των αγροτών και πραγματοποίησε επιτόπιους ελέγχους στις περιοχές, στις οποίες τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν καταστροφές σε χιλιάδες στέμματα καλαμποκιού, βαμβακιού, ακτινιδίου, ηλιόσπορου, κερασιού και άλλων καλλιεργήσιμων εκτάσεων. Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές, τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Θράκης, κ. Δημήτρη Πανταζή και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ. κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, προκειμένου να συνδράμει, ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η καταγραφή των ζημιών και η καταβολή των αποζημιώσεων, σύμφωνα με το πλαίσιο του οργανισμού.

Ο Βουλευτής, Οζγκιούρ Φερχάτ, δηλώνει για ακόμη μια φορά τη συμπαράστασή του στον πολύπαθο κόσμο της αγροτικής παραγωγής και δεσμεύεται ότι, μέσα από το θεσμικό του ρόλο, θα βοηθήσει στην επούλωση των πληγών των αγροτών της ΠΕ Ροδόπης.

Featured Image