Ηχηρό μήνυμα έστειλαν στην κυβέρνησης της ΝΔ οι αγροτικοί πληθυσμοί της χώρας.

Κι αν σε περιοχές όπως της Κεντρικής Μακεδονίας (Τζιτζικώστας) και της Δυτικής Ελλάδας (Νεκτάριος Φαρμάκης) η κυβερνώσα παράταξη σάρωσε, στην ανατολική Μακεδονία (Μέτιος) και στην Θεσσαλία, έπεσε σε ξέρα ή μάλλον σε φωτιά και πλημμύρα.

Ο κόσμος δεν ξέχασε τι έγινε πριν λίγους μήνες τόσο στον Έβρο, όσο ιδίως στη Θεσσαλία. Εκεί όπου η αγροτική δραστηριότητα κυριαρχεί. Δεν ξέχασαν οι αγρότες τι ακούνε τόσους μήνες για τις πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ και τις αποζημιώσεις και τον κανονισμό του ΕΛΓΑ.

Βλέπουμε λοιπόν πως καθαρά αγροτικά θέματα πέταξαν εκτός εκλογές μέχρι πρότινος ισχυρούς παράγοντες της ΝΔ, όπως ο Κ. Αγοραστός.

Featured Image

Αντίθετα στην Πελοπόννησο, η ΝΔ κατάφερε να εκλέξει τον δικό της υποψήφιο (Πτωχός), κάτι που αποδεικνύει ότι παίζουν σε πολλά πράγματα ρόλο και τα πράγματα.

Αυτό ίσως που πρέπει να προσέξει η ΝΔ, είναι πως με τέτοιο εφιάλτη ακρίβειας, αν ο αγροτικός κόσμος δεν βοηθηθεί να φτιάξει ξανά τις υποδομές του και δεν πάρει και γρήγορα αποζημιώσεις, τότε η συμπεριφορά των εκλογέων στο μέλλον, θα είναι ακόμα πιο σκληρή απέναντί της.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image