Την απόφαση ανάρτησης επικαιροποιημένων Αποτελεσμάτων Διοικητικού Ελέγχου, μετά την εξέταση των ενδικοφανών προσφυγών, στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης της Δράσης 5.1.2 «Επενδύσεις πρόληψης και προστασίας του ζωικού κεφαλαίου από μεταδοτικές ασθένειες και φυσικές καταστροφές» του Μέτρου 5 «Αποκατάσταση του δυναμικού γεωργικής παραγωγής που έχει πληγεί από φυσικές καταστροφές και καταστροφικά συμβάντα και ανάληψη καταλλήλων προληπτικών δράσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020», δημοσίευσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συγκεκριμένα το ΥπΑΑΤ δημοσιοποιεί την αποδοχή των Πρακτικών και την έγκριση των αποτελεσμάτων της ως άνω Επιτροπής Αξιολόγησης των ενδικοφανών προσφυγών της Δράσης 5.1.2: «Επενδύσεις πρόληψης και προστασίας του ζωικού κεφαλαίου από μεταδοτικές ασθένειες και φυσικές καταστροφές » του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020. καθώς και την αποδοχή των αξιολογήσεων όπως αυτές έχουν καταχωρισθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ).

Παράλληλα δημοσιοποιεί:

1. Πίνακα αιτήσεων που αξιολογήθηκαν θετικά (παραδεκτές). Ο Πίνακας περιλαμβάνει 105 παραδεκτές αιτήσεις, συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 6.150.158,34 €.

Featured Image

2. Πίνακα αιτήσεων που αξιολογήθηκαν αρνητικά (μη παραδεκτές). Ο Πίνακας περιλαμβάνει 3 μη παραδεκτές αιτήσεις.

Δείτε εδώ την απόφαση

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9A1%CE%A84653%CE%A0%CE%93-64%CE%9A?inline=true

Featured Image