O Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκαν στην Κέρκυρα και έκαναν γευσιγνωσία λαδιού με τον Έλληνα pop star να μοιράζεται βίντεο. Oι δυο τους είναι λάτρεις της υγιεινής ζωής και μάλιστα έχουν τα δικά τους κηπευτικά και ζώα στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι φιλοξενήθηκε στο Angana Resort και ο Σάκης έδειχνε εντυπωσιασμένος από την εμπειρία γευσιγνωσίας ελαιολάδου που έζησε. «Η απαράμιλλη γεύση του σε συνδυασμό με την υψηλή διατροφική αξία του το καθιστά πολύτιμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι τυχαίο που ονομάζεται και το “τέλειο θεραπευτικό”», τόνισε ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη δοκίμασε και είπε στον σύζυγό της ενθουσιασμένη: «Πού με έφερες, πού με έφερες;».

Η Κέρκυρα διαθέτει περίπου 4.5 εκ. ελαιόδεντρα και ο τραγουδιστής με την Κάτια δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν και ένα μικρό ενημερωτικό μάθημα παράλληλα με το βίντεο! Ο Σάκης και η Κάτια είναι ένα ζευγάρι που πραγματοποιεί δραστηριότητες, ταξίδια, και βιώνει νέες εμπειρίες, ενώ τα παιδιά τους, Αλέξανδρος, Αναστασία, Απόλλωνας και Αριάδνη συμμετέχουν ενεργά.

Featured Image

O Σάκης Ρουβάς κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο τραγούδι του «Έλα και θα δεις» το οποίο αποτελεί μια δυναμική μπαλάντα, που το κοινό έχει αγκαλιάσει. Η μουσική κι οι στίχοι ανήκουν στον Λευτέρη Κιντάτο.

Ο τραγουδιστής οπτικοποίησε μάλιστα το εν λόγω τραγούδι και ανέφερε: «Ευχαριστώ και πάλι όλους τους συντελεστές, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους!».

Δείτε εδώ το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CrQxFG0r85C/

Featured Image