Δεν πίστευε στα μάτια της η αδερφή ιδιοκτήτριας όμορου λιόφυτου, που πήγε να μαζέψει τις ελιές της και πέτυχε τους κλέφτες να ραβδίζουν τις ελιές της αδελφής της στο διπλανό λιόφυτο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή της η ομάδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, στενή συγγενής ιδιοκτήτριας όμορου λιόφυτου, που πήγε να μαζέψει τις ελιές και πέτυχε τους κλέφτες να ραβδίζουν τις ελιές της αδελφής της στο διπλανό λιόφυτο.

Το περιστατικό συνέβη στα Καπαριανά

Όταν έφτασε λοιπόν η αδελφή με τον σύζυγο της , είδε δύο άτομα να μαζεύουν ελιές στο διπλανό λιόφυτο της αδελφής της.

Σε ερώτηση της “ποιοί είστε εσείς, μόνοι μαζέυετε;” ,οι θρασύτατοι κλέφτες απάντησαν με ψυχραιμία ότι τους έφερε το αφεντικό , έφυγε και θα ξανάρθει.

Μένοντας λοιπόν ήσυχοι, ξεκίνησαν να ραβδίζουν ανυποψίαστοι τα δικά τους, όχι όμως και οι κλέφτες που κατάλαβαν τι επρόκειτο να συμβεί , τα μάζεψαν γρήγορα και ειδοποίησαν συνεργάτη τους , όπου ήρθε με το αγροτικό, φόρτωσαν και 8 περίπου τσουβάλια , και χωρίς οι διπλανοί να αντιληφθούν τίποτα, έφυγαν

Featured Image

Εν τω μεταξύ, όταν οι “γείτονες” που μάζευαν αμέριμνοι κατάλαβαν τι συνέβη, ειδοποίησαν τους συγγενείς τους που όταν όμως έφτασαν ήταν ήδη αργά. Παρόλα αυτά κατάφεραν να συγκρατήσουν τα χαρακτηριστικά των δραστών ,τη μάρκα και το χρώμα του ελαιοραβδιστικού αλλα και των βεργών.

Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία η οποία φαίνεται να αναζητεί τώρα τους δράστες που μοιάζει να είναι οργανωμένοι, ωστόσο οι συγγενείς δεν μπορούν να “χωνέψουν” ακόμα πως τους ξέφυγαν έτσι οι δράστες…Γιατί να μην υποψιαστούν αμέσως και να πάρουν τηλ. την αστυνομία!

Σύμφωνα πάντως με τον ιδιοκτήτη του λιόφυτου:

” Δύο άτομα με ελαιοραβδιστικό “ΘΕΟΦΙΛΟΣ” με Robin κινητήρα και κίτρινες βέργες ραβδίζει ξένες ελιές στην περιοχή του αναδασμού, Μοίρες-Καπαριανά!
Αν πέσει κάτι στην αντίληψη σας ενημερώστε άμεσα τις αρχές”.

Πηγή: daynight.gr