Έλεγχος και… τιμωρία, ανακαλούνται χιλιάδες δικαιώματα βασικής ενίσχυσης.

Μεγάλο πρόβλημα, σύμφωνα με πληροφορίες του Agronewsbomb, έχει δημιουργηθεί με πολλές πράξεις μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης.

Οι πληροφορίες θέλουν τις αρμόδιες Αρχές να έχουν ζητήσει με ειδοποιήσεις πρόσθετα χαρτιά και αποδείξεις από όσους έκαναν μεταβιβάσεις το 2023, αλλά και τα προηγούμενα έτη. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες, ο παραγωγός δεν προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καλείται να επιστρέψει ως αχρεωστήτως καταβληθείσες τυχόν επιδοτήσεις που έχει λάβει, ενώ αν δεν τις έχει πληρωθεί, το σίγουρο είναι πως δεν θα πάρει ούτε… ευρώ, αφού οι πράξεις θα θεωρηθούν άκυρες και τα δικαιώματα θα μηδενιστούν.

Featured Image

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το πρόβλημα φέρεται να αφορά πράξεις και μεταβιβάσεις από το 2020 ακόμα έως και το 2023, οπότε το πρόβλημα, για όσους δεν έχουν την τεκμηρίωση, θεωρείται μεγάλο.

Ακόμα όμως και οι συμφωνίες που έχουν κλειδώσει για μεταβιβάσεις στα δικαιώματα του 2024 φέρεται να είναι στον αέρα, με πολλούς να κάνουν λόγο για μεγάλη… φούσκα που είναι έτοιμη να σκάσει στην αγορά των δικαιωμάτων.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image