Διαδοχικές συναντήσεις με αγρότες, επαγγελματίες και στελέχη της ΝΔ.

Την Αχαΐα και την Ηλεία θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου και μεθαύριο Παρασκευή 24 Μαΐου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου, ο ΥπΑΑΤ, στις 10.30 πμ. θα μιλήσει για την αγροτική ανάπτυξη, στο συνέδριο της ΕΝΠΕ, το οποίο πραγματοποιείται στον Πολυχώρο Royal, στην Πάτρα (Ακτή Δυμαίων 53).

Σημειώνεται ότι η Ένωση Περιφερειών αναγνωρίζοντας το μείζονα ρόλο του πρωτογενούς τομέα στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας για πρώτη φορά έχει ειδικό τομέα αναφοράς στην αγροτική οικονομία και στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω κλιματικής κρίσης.

Featured Image

Στις 18.30 μμ. ο ΥπΑΑΤ θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της Διοικούσας Εκλογικής Επιτροπής της Ν.Δ. Αχαΐας (Ερμού & Αγίου Ανδρέου – Πάτρα).

Μεθαύριο Παρασκευή 24 Μαΐου, ο υπουργός θα επισκεφθεί την Ηλεία, όπου θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, στις 11.00 πμ., στο ξενοδοχείο ALDEMAR, (αίθουσα Ήρα).

Ακολούθως, στις 12:30 μμ., θα συναντηθεί στον ίδιο χώρο με εκπροσώπους αγροτικών φορέων της Ηλείας και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 20.00 μμ. ο ΥΠΑΑΤ θα παρευρεθεί, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, στα εγκαίνια του 6ου Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», που πραγματοποιείται στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας.

Featured Image