Για απόπειρα ληστείας κάνουν λόγο οι συγγενείς του 54χρονου κτηνοτρόφου στο χωριό Μουριές του Κιλκίς, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε έναν 45χρονο Γεωργιανό χθες το βράδυ, με τη συνήγορο των συμπατριωτών του θύματος να αναφέρει πως οι πελάτες της ισχυρίζονται πως πίσω από την πράξη τους κρύβεται μια πολύ σοβαρή υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικους.

Ο κτηνοτρόφος κοιμόταν σε ένα δωμάτιο μέσα στην κτηνοτροφική του μονάδα, όπως έκανε κάθε βράδυ, καθώς, όπως λέει η μητέρα του μιλώντας στο STAR, «φοβόταν μην του κλέψουν τα ζωντανά». Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ, τέσσερα άτομα προσέγγισαν το χώρο και προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα του δωματίου του. «Κοιμόταν το παιδί μου και πήγαν αυτοί να ληστέψουνε», προσθέτει.

«Χτύπησαν την πόρτα, τσεκουριές έχει η πόρτα, και με τον πυροσβεστήρα έσπασαν το τζάμι. Έβαλε ο άλλος το χέρι στην πόρτα. Φοβήθηκε το παιδί, λέει “θα με σκοτώσουν”. Πυροβόλησε με κλειστή την πόρτα για εκφοβισμό», συνεχίζει η μητέρα του 54χρονου κατηγορούμενου. «Ούτε τους πείραξε, ούτε τον ξέραμε αυτόν τον άνθρωπο. Βγήκε από τη φυλακή και ήρθε να κλείσει το δικό μου το σπίτι», καταλήγει.

Featured Image

Η σφαίρα από την κυνηγετική καραμπίνα του κτηνοτρόφου τραυμάτισε θανάσιμα τον έναν από αυτούς, 45χρονο υπήκοο Γεωργίας, ο οποίος το 2019 είχε αποφυλακιστεί από το κατάστημα κράτησης Αλικαρνασσού. Οι υπόλοιποι τρεις ήταν φίλοι του θύματος, οι δυο από αυτούς ανήλικοι. Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις συγγενών του κτηνοτρόφου, πριν από δύο χρόνια είχε προσλάβει τον έναν από τους ανήλικους στο μαντρί του, όμως επειδή τον έκλεβε, τον απέλυσε.

Ο κτηνοτρόφος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς για ανθρωποκτονία, θα δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή την Παρασκευή 24/5, ενώ οι τρεις Γεωργιανοί την Πέμπτη 23 του μήνα.

Featured Image