Απεβίωσε ο διατελέσας Πρόεδρος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Πιερίας, Λευτέρης Καρκαετίδης.

Απεβίωσε στις 26 Ιουνίου, ο διατελέσας Πρόεδρος και στην συνέχεια μέλος στο ΔΣ, στην πάλαι ποτέ Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ)Πιερίας, την χρονική περίοδο 1993-2000 Λευτέρης Καρκαετίδης 70 ετών, που καταγόταν από τον Αρωνά Πιερίας.

Είχα την τιμή ως αγροτικός δημοσιογράφος, να τον γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί του για όλα τα θέματα που αφορούσαν την Οργάνωση αυτή, που εκείνην την εποχή μεσουρανούσε στην Πιερία, και μάλιστα επί θητείας του, και από κοινού με τον τότε διευθυντή Γιώργο Κωτούλη και άλλων μελών της τότε Διοίκησης, προχώρησαν, στην περιβόητη ρύθμιση των χρεών και την εξυγίανσή της, στην πάλαι ποτέ ΑΤΕ(Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος).

Featured Image

Ο Λευτέρης Καρκαετίδης υπηρέτησε το συνεργατισμό και το συνεταιριστικό κίνημα εκείνην την περίοδο, που η Οργάνωση είχε βάση επί της οδού Σολωμού 1(το τριώροφο ιδιόκτητο κτήριο, με το σούπερ μάρκετ στο ισόγειο), στην Κατερίνη.

Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μου προς την σύζυγο και τους συγγενείς του αείμνηστου, που άφησε και αυτός το στίγμα του στην ιστορία του συνεταιριστικού κινήματος του τόπου μας, τότε που ανθούσε και μεγαλουργούσε…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ

Featured Image