Ολοκληρώθηκε η Παγκρήτια σύσκεψη που διοργάνωσαν οι αγροτοκτηνοτροφικοί Και μελισσοκομικοί σύλλογοι της Κρήτης στην Ένωση Ηρακλείου.

Στην σύσκεψη σύμφωνα με το Γρύλλο Παπαδάκη συζητήθηκε το ζήτημα του μεταφορικού ισοδύναμου αλλά και το μέλλον του πρωτογενούς τομέα.

Featured Image

Σύσσωμη στήριξη στον πρωτογενή τομέα εξέφρασαν όλοι μαζί οι παρευρισκόμενοι. Εκπρόσωποι από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Λευτέρης Ζερβός, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης, του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χνάρης, ο εκπρόσωπος της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Βατσινά Ελένης, ο Εκπρόσωπος του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Συντυχάκη, η πρόεδρος αγροτικής σύμπραξης και μέλος του Δ.Σ ΕΦΕΤ Ειρήνη Χουδετσανάκη, ο αντιπεριφερειάρχης αγροτικής οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης, ο Πρόεδρος του εργατικού κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοριάς, ο διευθυντής του ΕΛΓΑ Κρήτης Νίκος Δασκαλάκης.

“Aποφασίσαμε ομόφωνα όλοι, βουλευτές και όλοι οι φορείς της Κρήτης άμεση παρέμβαση προς το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής για το μεταφορικό ισοδύναμο και στείλαμε επιστολή προς τον πρωθυπουργό για να υπάρξει μία άμεση συνάντηση με όλους τους εκπροσώπους αγροτοκτηνοτροφικών και μελισσοκομικών συλλόγων αλλά και ακόμα με όλους τους υπουργούς και βουλευτές της Κρήτης και τον περιφερειάρχη Κρήτης”, δήλωσε σχετικά στο Agronewsbomb ο Γρύλλος Παπαδάκης, πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μυλοποτάμου.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image