20 Μάη γράφει σήμερα το ημερολόγιο και παρά τις… φίλιες διαρροές ότι θα ανοίξει στο 100% το ΟΣΔΕ, ώστε να μπορούν να μεταβαίνουν στα ΚΥΔ οι παραγωγοί για να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους, δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη.

Το Agronewsbomb με άρθρο του πριν από λίγες ημέρες είχε επισημάνει πως στην καλύτερη περίπτωση κι αν ευοδωθούν οι προσπάθειες, το ΟΣΔΕ θα καταστεί πλήρως λειτουργικό, προς το τέλος Μάη.

Τελευταίο δεκαήμερο Μάη στο 100% ανοιχτό το ΟΣΔΕ

Featured Image

Οι πληροφορίες θέλουν όλους όσοι εμπλέκονται με τα του ΟΠΕΚΕΠΕ και το σύστημα του ΟΣΔΕ, να έχουν δεσμευτεί ότι θα ανοίξουν στο 100% το σύστημα στις 23 του μήνα, καθώς σήμερα είναι εφικτή, μόνο η online υποβολή δήλωσης, η οποία για την πλειοψηφία των αγροτών κ.λπ. παραγωγών, εξαιρετικά δύσκολη.

Ωστόσο, επειδή υπάρχει μεγάλος φόβος, προκειμένου μόνο και μόνο να τηρηθούν οι συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας και του οργανισμού, να ανοίξει πάλι με ελλείψεις αυτό, έχουν κολλήσει οι εξελίξεις.

Κατά τα άλλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως για λοιπές πληρωμές όσων αγωνιούν, πριν τον Ιούνιο, δεν υπάρχει δρόμος, να γίνουν.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image