Ελληνική… στάνη στην καρδιά της Αμερικής: Από τη Σκάλα Καλλονής στη Βοστώνη.
Ένας ακόμα Έλληνας, έφυγε από τη Λέσβο για να ανοίξει μια στάνη στην Αμερική.
Εκεί φτιάχνει Ελληνικό γιαούρτι, αλλά και τυρί, σύμφωνα με το lesvosnews.net.
Από τριών ετών, ο Ιγνάτιος Βασιλέλλης άρχισε να μαθαίνει τα μυστικά μέσω της οικογένειας του στο αγρόκτημα τους στην Καλλονή. Σε ηλικία 15 ετών και για 2 χρόνια σπούδασε στη Γαλακτοκομική σχολή των Ιωαννίνων.
Εργάστηκε σε μονάδες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, το 2012, έφτιαξε το «Εύγευστον» με παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι, ρυζόγαλο και τυρί.
Γνώρισε την γυναίκα του την Μελπομένη η οποία έμενε στην Αμερική και έτσι αποφάσισε να την ακολουθήσει. Ένα χρόνο μετά ίδρυσε το «Stani Dairy» για να παράγει παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι και όχι μόνο.
Δείτε το σχετικό βίντεο: