Παλιό πρασίνισμα: Δεν βγαίνει ο λογαριασμός εύκολα και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εδώ και πολύ καιρό, με την καυτή πατάτα να πέφτει στους ώμους του Λ. Αυγενάκη.

Φωτιά φημολογείται έχουν πάρει τα… κομπιουτεράκια στο ΥπΑΑΤ, στην προσπάθεια, που καταβάλλει η πολιτική ηγεσία να χωρέσει απαιτήσεις… 900 εκατ. ευρώ ως απόρροια των αιτήσεων που έχουν γίνει, με το μπάτζετ ωστόσο να παραμένει στα στενά πλαίσια των 425 εκατ. ευρώ.

Πληροφορίες του Agronewsbomb αναφέρουν ότι γίνονται συνεχείς συσκέψεις αυτές τις ημέρες στη Βάθη, σε μια προσπάθεια να βρεθούν λύσεις. Επειδή όμως λύσεις μαγικές και φίλτρα μαγικά δεν υπάρχουν, ο μόνος τρόπος να φτάσουν τα χρήματα, είναι οι μεγάλες περικοπές, οι οποίες όμως δεν θα είναι οριζόντιες.

Featured Image

Ένας τρόπος για να εξοικονομηθούν χρήματα είναι η γνωστή πεπατημένη των διοικητικών μηχανογραφικών ελέγχων, μέσω των οποίων κάποιοι παραγωγοί, θα μείνουν χωρίς λεφτά…

Επειδή οι συσκέψεις είναι συνεχείς αυτές τις ώρες, το Agronewsbomb, θα σας κρατήσει ενήμερους-ες για τις εξελίξεις, που προβλέπονται καταιγιστικές…

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image