Το Υπουργείο Γεωργίας και Δασών της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι τον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθούν αυξημένες πληρωμές στήριξης ντίζελ και λιπασμάτων στους αγρότες σε όλη την Τουρκία.

Αυτή η στήριξη, την οποία οι αγρότες περίμεναν εδώ και πολύ καιρό, έχει μεγάλη σημασία για τη βιωσιμότητα της αγροτικής παραγωγής και την ελάφρυνση του κόστους των αγροτών.

Πρόγραμμα πληρωμών και λεπτομέρειες

Σύμφωνα με τη δήλωση του υπουργείου, οι πληρωμές στήριξης ντίζελ και λιπασμάτων σχεδιάζονται σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του τουρκικού αριθμού ταυτότητας και επαρχία ανά επαρχία όλο τον Φεβρουάριο. Οι πληρωμές θα κατατίθενται απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτών. Οι αγρότες θα μπορούν να λαμβάνουν πληρωμές στήριξης τις ημέρες που καθορίζονται σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο των αριθμών TR ID τους.

Featured Image

Ημερολόγιο πληρωμών από επαρχία ανά επαρχία
Το Υπουργείο Γεωργίας και Δασοκομίας δημοσίευσε ένα ημερολόγιο πληρωμών που καλύπτει τις ημερομηνίες των πληρωμών στήριξης ντίζελ και λιπασμάτων και τις σχετικές επαρχίες. Αυτό το ημερολόγιο δείχνει ξεκάθαρα ποια ημέρα θα λάβουν οι αγρότες πληρωμές. Οι αγρότες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο χρονοδιάγραμμα πληρωμών από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου ή από αρμόδια αγροτικά γραφεία.

Πρόγραμμα πληρωμής σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού ταυτότητας TR
Οι πληρωμές υποστήριξης ντίζελ και λιπασμάτων θα γίνονται με σειρά που καθορίζεται από το τελευταίο ψηφίο του αριθμού TR ID. Αυτό το σύστημα σχεδιάστηκε για να διασφαλίζει ότι οι πληρωμές γίνονται τακτικά και γρήγορα. Οι αγρότες μπορούν να ελέγξουν τις πληρωμές που έρχονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους σε συγκεκριμένες ημέρες, σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο των αριθμών ταυτότητάς τους.

Συστάσεις για τους αγρότες
Προκειμένου οι αγρότες να ολοκληρώσουν ομαλά τη διαδικασία πληρωμής, τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού πρέπει να είναι ενημερωμένα και ακριβή. Συνιστάται επίσης να ελέγχουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους τις ημέρες που γίνονται οι πληρωμές και να επικοινωνούν με τα αρμόδια αγροτικά γραφεία αν αντιμετωπίσουν προβλήματα. Αυτές οι ενισχύσεις θα συμβάλουν σημαντικά στους αγρότες στη μείωση του κόστους παραγωγής τους και στη συνέχιση των γεωργικών τους δραστηριοτήτων.

Πηγή: alanyamedya.com

Featured Image