Αγωνιώδεις είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Agronewsbomb, οι προσπάθειες που καταβάλλει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να επαληθευτεί το χρονοδιάγραμμα Αυγενάκη για τις πληρωμές ενιαίας, συνδεδεμένων κ.λπ.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Agronewsbomb, ο ΟΠΕΚΕΠΕ εξέδωσε και εγκύκλιο για τη διαδικασία πληρωμής των συνδεδεμένων και άλλων ενισχύσεων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας αλλά και όπως αναφέρει στο Agronewsbomb ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ρεθύμνης Γιάννης Γλεντζάκης, που είναι και μέλος ΔΣ στον ΟΠΕΚΕΠΕ: “τα χρήματα που θα δοθούν μέχρι το καλοκαίρι αλλά και το Πάσχα είναι πολλά και στον ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν αλλάξει πολλά πράγματα”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται αγώνας δρόμου για πληρωμή συνδεδεμένων και οικολογικών σχημάτων, ενώ στα θετικά είναι και η σημερινή εξέλιξη με την εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Όπως λέει το ρεπορτάζ μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας το πιθανότερο θα βγουν και οι σχετικές αποφάσεις από το ΥπΑΑΤ για τον τρόπο πληρωμής των οικολογικών. Στόχος είναι να δοθούν τώρα τα 445 εκατ. ευρώ κι αν προκύψουν αλλαγές στην ΚΑΠ, να εφαρμοστούν σε μεταγενέστερο χρονικό επίπεδο.

Featured Image

Δείτε όλη την εγκύκλιο

https://diavgeia.gov.gr/doc/930%CE%A346%CE%A8%CE%A7%CE%9E%CE%A7-%CE%A5%CE%936?inline=true

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image