Και υπεράνθρωπες προσπάθειες να καταβάλλει όλο το… σύστημα, δεν υπάρχει περίπτωση να ορισικοποιηθούν οι αιτήσεις των 650.000 παραγωγών.

Μάχη με το χρόνο δίνουν παραγωγοί και ΚΥΔ στην προσπάθεια που κάνουν να περαιώσουν το ΟΣΔΕ κι ενώ τα μπερδέματα με τις δηλώσεις, τις εφαρμοστικές, τα οικολογικά σχήματα κ.λπ. δεν έχουν… τελειωμό.

Πληροφορίες του Agronewsbomb, τονίζουν ότι μέχρι σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, είχαν υποβληθεί στο σύστημα ή είχαν πάρει πρωτόκολλο, μόλις 360.000 δηλώσεις επί συνόλου 650.000 που πρέπει να υποβληθούν.

Featured Image

Με βάση τα προβλήματα που υπάρχουν και το ρυθμό που προχωρά το έργο, είναι εξαιρετικά απίθανο, αν δεν δοθεί παράταση, αυτό να περαιωθεί. Επί τούτου, πληροφορίες μας, αναφέρουν πως ήδη έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο παράτασης έως τις 10 Σεπτεμβρίου, αντί για τις 25 Αυγούστου, που εκπνέει κανονικά η προθεσμία για δήλωση χωρίς ποινή.

Το τραγικό είναι πως σε πολλές περιοχές, δεν υπάρχει δυνατότητα για οριστικοποίηση δηλώσεων καθώς λείπουν υπόβαθρα, ενώ δεν μπορεί να ενσωματωθεί και η εξισωτική.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image