Featured Image

Δεν τους δίνει ενίσχυση εδώ και ένα χρόνο.

Συνάδελφοι,

Οι σημερινές δυναμικές μηχανοκίνητες πορείες έδωσαν μία γεύση στο τι μπορούμε να κάνουμε ως κλάδος. Μέχρι και αυτή τη στιγμή όμως που γράφεται αυτό το κείμενο, δεν υπάρχει κάποια θετικότερη εξέλιξη. Οπότε, είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε την διεκδίκηση των αιτημάτων μας. Με γνώμονα την σταδιακή κλιμάκωση των ενεργειών μας, η Ομοσπονδία προχωράει στην διοργάνωση της επόμενης κίνησης, εάν μέχρι το Σάββατο δεν πάρουμε την θετική απάντηση:

Την Τετάρτη, 1 Μαρτίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις. Η μία θα είναι στην Αθήνα, στο Σύνταγμα και η άλλη στην Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους με στολές, μάσκες, καπνιστήρια αναμμένα και κυψέλες.

Οι οργανωτικές λεπτομέρειες, πληροφορίες, σχέδιο πορείας και σχετικές άδειες θα καθοριστούν/διευθετηθούν και σταλούν στο επόμενο διάστημα σε όλους τους Συλλόγους της χώρας -μέλη μας και μη- αφού ο αγώνας είναι κοινός και τα προβλήματα ίδια. Εάν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη τις επόμενες μέρες λόγω των πιέσεων που συνεχίζονται και σε πολιτικό επίπεδο, θα ανακοινωθεί αμέσως.

Featured Image

«Από ομονοίης τα μεγάλα έργα»

(Με την ομόνοια πετυχαίνονται τα μεγάλα κατορθώματα)

Δημόκριτος

Για το ΔΣ ο πρόεδρος

Αναστάσιος Ποντίκης