Μία σειρά ζητημάτων με κυρίαρχο θέμα τις κλοπές στα αντλιοστάσια από τους “γνωστούς-άγνωστους” φαινόμενο που παρατηρείται κατ’ εξακολούθηση τα τελευταία χρόνια έχει να αντιμετωπίσει το νεοσύστατο ΔΣ του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού.

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, το αντλιοστάσιο στο κάτω Σαμικό αποτέλεσε νέο στόχο αφού οι δράστες έκλεψαν μεγάλη ποσότητα καλωδίων η αντικατάσταση των οποίων επιβαρύνει με μεγάλο κόστος τον Οργανισμό. Για τον λόγο αυτό όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ilialive.gr ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού κ. Παρασκευόπουλος, σκοπεύει να απευθυνθεί στην αστυνομική διεύθυνση, προκειμένου να βρεθεί μία λύση για τον ένα μήνα περίπου που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη λειτουργίας των αντλιοστασίων.

Featured Image

Το ζήτημα αυτό καθώς και άλλα συζητήθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ, την περασμένη Πέμπτη, για την οποία ο κ. Παρασκευόπουλος επεσήμανε ότι: «…είχαμε να δούμε κάποια θέματα που ήταν κυρίως διαδικαστικά, είχαν να κάνουν με αποφάσεις που είχαν ήδη ληφθεί προκειμένου να αντιμετωπιστούν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την λειτουργία του οργανισμού, κάποιες νομικές ανάθεσεις και γενικότερα προετοιμαζόμαστε για την αρδευτική περίοδο. Αναμένουμε επίσης την έγκριση της Αποκεντρωμένης για την πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου που παίρνουμε κάθε χρόνο για τις ανάγκες του Οργανισμού» ανέφερε ο κ. Παρασκευόπουλος, ενώ σε ό,τι αφορά την κλοπή των καλωδίων πρόσθεσε πως:

«Ένα άλλο θέμα που προέκυψε και πάντοτε τέτοια εποχή έχουμε τέτοια προβλήματα είναι ότι έγινε μία κλοπή στο αντλιοστάσιο του κάτω Σαμικού, που είναι ουσιαστικά στην δικαιοδοσία του ΤΟΕΒ Επιταλίου, είναι ένα μεγάλο ζήτημα γιατί οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες σε κόστος και το υλικό και το χρηματικό είναι μεγάλο. Έκλεψαν τα καλώδια, τα οποία τα θέλουν για το χαλκό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία συνάντηση με την αστυνομική για διεύθυνση έτσι ώστε να ζητήσουμε προσοχή για τον ένα μήνα που θα χρειαστεί ακόμα μέχρι να ξεκινήσουν τα αντλιοστάσια για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα».

Featured Image