ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ: Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή, κατά τη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κώδικας Μετανάστευσης».

Είπατε ότι μέχρι τις εκλογές δεν θα φέρετε κανένα ν/σ. Και μαθαίνουμε ότι αύριο φέρνετε μια τροπολογία – μπλέντερ που εμπεριέχει 10 διαφορετικά θέματα, ανάμεσα σε αυτά και το θέμα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Σας καταγγέλλουμε για νοθεία της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Η Βιομηχανία των ΜΚΟ όζει… Αν στο GOOGLE γράψει κανείς τη φράση «παραπέμπονται μέλη Μ.Κ.Ο.» θα εκπλαγεί με τον αριθμό των ΜΚΟ. Πολιτικοί, ιερείς και κάθε είδους ακτιβιστές έχουν ανακαλύψει έναν προσοδοφόρο κλάδο πλουτισμού.
Στις ΗΠΑ το 10% του εργατικού δυναμικού απασχολείται σε ΜΚΟ. Το ποσοστό αυτό είναι τεράστιο. Για να καταλάβετε το μέγεθός του, είναι ισοδύναμο με την απασχόληση στην Ελλάδα σε μεγάλους κλάδους! Π.χ. το Λιανεμπόριο.
Όμως η εργασία σε ΜΚΟ δεν αποτελεί εθελοντική προσφορά. Όλο αυτό είναι μια βιτρίνα για κερδοσκοπικές δραστηριότητες. Το εντυπωσιακότερο είναι ότι οι ΜΚΟ δεν είναι υποχρεωμένες να δημοσιεύουν ισολογισμούς.
Σύμφωνα με τις αρχές της οικονομίας, όταν η προσφορά ενός προϊόντος υπερτερεί της ζήτησης, οι επωφελούμενοι καταφεύγουν στη δημιουργία τεχνητής ζήτησης. Το ίδιο συμβαίνει και με τις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές.
Οι ΜΚΟ κερδοσκοπούν σε βάρος των δυστυχισμένων, της κοινωνίας και των εθνικών συμφερόντων.
Μία και μοναδική είναι η λύση το πρόβλημα αυτό: Κλείστε όλες τις ΜΚΟ τώρα!!
Ακόμα και έγγραφα της αστυνομίας αναφέρουν ότι γερμανικές ΜΚΟ κάνουν δουλεμπόριο και κατασκοπεία.
Και έχουμε πολλές γερμανικές ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται και στην χώρα μας. Εκτός της AEGEAN BOAT REPORT, υπάρχουν άλλες 4 γερμανικές ΜΚΟ, με έδρα το Βερολίνο, που κατηγορούνται για δουλεμπόριο και κατασκοπεία: η “MARE LIBERUM E.V.”, η “SEA WATCH E.V.”, η “FFM E.V.” και η “JOSOOR INTERNATIONAL SOLIDARITY”, οι οποίες λειτουργούν κατ’ επίφασιν ανθρωπιστικά.
Και ενώ συμβαίνει αυτό εσείς φέρνετε νόμο για τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών. Τι λέει αυτός ο νόμος; Ότι αρκεί να έχουν 7 χρόνια παράνομης διαμονής στη χώρα μας! Και νομιμοποιείτε ακόμα και εκείνους σε βάρος των οποίων υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις διοικητικής απέλασης ή επιστροφής, οι οποίες δεν έχουν εκτελεστεί! Αυτοί θα ψηφίσουν στις εκλογές και αυτό είναι νοθεία!
Δίνετε επιδόματα και παροχές στους λαθρομετανάστες και αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής σας, είναι τα πακιστανικά ΜΜΕ να δημοσιεύουν ακόμα και άρθρα που αναφέρουν τους τρόπους με τους οποίους Πακιστανοί μπορούν να εξασφαλίσουν άδεια 5ετούς παραμονής στην Ελλάδα! Ορίστε, εδώ έχω έγγραφο, που αναφέρει ότι οι μετανάστες που εργάζονται στον αγροτικό τομέα, μπορούν να κάνουν την αίτηση για χορήγηση άδειας παραμονής στη χώρα μας, σε αυτό το έγγραφο. Και μετά κάνετε ότι ψάχνετε ανάμεσα σε αυτούς να βρείτε δήθεν βομβιστές!
Η ΝΔ προεκλογικά υποσχέθηκε πολλά για την λύση του μεταναστευτικού. Υποσχεθήκατε άμεσες απελάσεις, δημιουργία κλειστών κέντρων φιλοξενίας, εντατικούς ελέγχους των νομιμοποιητικών εγγράφων.
Τι κάνατε από αυτά; Τίποτα! Αντίθετα επί των ημερών σας είχαμε αθρόα χορήγηση ασύλου σε λαθρομετανάστες. Είχαμε αθρόες μετεγκαταστάσεις στην ενδοχώρα. Τους μεταφέρατε με πούλμαν νύχτα από τα νησιά στο εσωτερικό της χώρας. Είχαμε ανοικτά κέντρα φιλοξενίας. Είχαμε συμφωνίες διακρατικές με τις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών.
Έχετε δημιουργήσει ένα κράτος εχθροπαθές απέναντι στους Έλληνες. Η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά και εσείς φέρνετε και εγκαθιστάτε στη χώρα νέο – Ελληνέζους!
Η πρόεδρος των μονογονεϊκών οικογενειών Ελλάδας Νατάσσα Δαλακλή προχώρησε σε καταγγελία σχετικά με τα προνόμια που παραχωρείτε στους λαθρομετανάστες αλλά ταυτόχρονα τα στερείτε από τους Έλληνες, που τους φορολογείτε άγρια! Γράφει λοιπόν: «Η κυβέρνηση, μετά από την απόφασή της να παραχωρήσει έδαφος και σπίτια στους μετανάστες, τώρα θέτει προς ψήφιση νόμο, σύμφωνα με τον οποίο, κάθε μετανάστης θα προηγείται στους καταλόγους του ΟΑΕΔ για εύρεση εργασίας, θα έχει δικαίωμα σύνταξης, συμπληρώνοντας1.000 ένσημα, δηλ. 3 χρόνια εργασίας, θα έχει φορολογική ασυλία, θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα, νερό, ίντερνετ. Ως πρόεδρος των μονογονεϊκών οικογενειών, θα κινηθώ με κάθε τρόπο, ώστε κάθε άπορη οικογένεια ή οικογένεια που ανήκει σε ευπαθή κοινωνική ομάδα, να δικαιούται ίσα προνόμια. Σε διαφορετική περίπτωση θα κατατεθεί μήνυση προς την κυβέρνηση και κατά πάντων των υπευθύνων ΜΚΟ, που προωθούν σχέδια για ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων απόρων οικογενειών, με ιδιαίτερα επιδεικτικό τρόπο διαχείρισης του ρατσισμού αυτού».
Σπαταλάτε χιλιάδες ευρώ για τους λαθρομετανάστες και στους Έλληνες δίνετε ψίχουλα. Για κάθε λαθρομετανάστη δαπανώντα ετησίως 25.000 ευρώ, ενώ 4 στους 10 Έλληνες ζουν με 5.000 ετησίως! Και αυτό δεν το λέω εγώ, το λένε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία συνήθως είναι ωραιοποιημένα.
Τι πρέπει να κάνουμε; Να μιμηθούμε άμεσα την απόφαση της Γερμανικής βουλής σχετικά με τις απελάσεις λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν αποτύχει στις εξετάσεις στην γερμανική γλώσσα μετά από 2 έτη διαμονής στη χώρα, ή που έχουν αρνηθεί εργασία ανάλογη των προσόντων τους τουλάχιστον δύο φορές, ή που έχουν αρνηθεί την διαμονή στην πόλη ή την περιοχή που τους υπέδειξαν οι αρχές.
Η Δανία έχει συνάψει συμφωνία με την κυβέρνηση του Κοσσόβου και ενοικιάζει φυλακές, στις οποίες θα στέλνει τους υπεράριθμους κρατούμενους. Η συμφωνία που έχει συνάψει συνάδει με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου.
Παρόμοια συμφωνία συνήφθη το 2015 μεταξύ Νορβηγίας και Ολλανδίας με 3ετή διάρκεια.
Η Βρετανία αποφάσισε ότι θα στέλνει τους αιτούντες ασύλου παράνομους μετανάστες στην Ρουάντα, στην Ανατ.Αφρική.

Ας ακούσουν όμως οι πεινασμένοι Έλληνες, τους μισθούς των κολλητών σας στο Υπερταμείο. Πρέπει να πω ότι τα στελέχη του Υπερταμείου αποφασίζουν μόνα τους τι μισθούς θα πάρουν. Επίσης να πω ότι δεν έχει δημοσιευτεί ετήσια έκθεση του εποπτικού συμβουλίου από το 2020!
Παίρνουν λοιπόν:
-Κων/νος Δερμέζης – πρόεδρος ΔΣ 75.000 ΕΥΡΩ + 2.000 / συνεδρίαση
-Γρηγόρης Δημητριάδης – διευθύνων σύμβουλος 270.000 ΕΥΡΩ, επίδομα αποδοτικότητας, ιδιωτική περίθαλψη, συνταξιοδοτική και ασφάλεια ζωής 20.000 ΕΥΡΩ / έτος
-Στέφανος Γιουρέλης – αναπ. Διευθύνων σύμβουλος, 230.000 ΕΥΡΩ, επίδομα αποδοτικότητας, ιδιωτική περίθαλψη, συνταξιοδοτική και ασφάλεια ζωής 15.000 ΕΥΡΩ / έτος
-Σπύρος Λορεντζιάδης – εκτελεστικό μέλος ΔΣ, πρόεδρος επιτροπής ελέγχου Υπερταμείου, 30.000 ΕΥΡΩ + 1.000 ΕΥΡΩ / συνεδρίαση
-Δημήτριος Μακαβός, Αδαμαντίνη Λάζαρη, Αλεξάνδρα Κονιδά, Θύμιος Κυριακόπουλος – μη εκτελεστικά μέλη, αμοιβή 30.000 ΕΥΡΩ + 1.000 ΕΥΡΩ / συνεδρίαση.

Το έγκλημα που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δήθεν νοιάζεται, είναι ότι ψήφισε όλους τους νόμους. Μαζί τα κάνατε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Με το άρθρο 184 Ν. 4389/2016 έγινε η σύσταση της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών Και Περιουσίας Α.Ε., γνωστής ως Υπερταμείο. Για 99 χρόνια θα είναι στην πλήρη ιδιοκτησία του το σύνολο της δημόσιας περιουσίας. Θυγατρικές του Υπερταμείου είναι: ΤΧΣ, ΤΑΙΠΕΔ, ΕΤΑΔ & ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.
Και ακολούθησαν:
-1) 2016 – ΠΩΛΗΣΗ 24% ΑΔΜΗΕ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ STATE GRID -ΔΙΚΑΙΩΜΑ 1ης ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ
-2) ΝΟΜΟΣ 4533/2018 – ΠΩΛΗΣΗ 40% ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ & ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ
-3) 2017 – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ
-4) 28/6/2019 – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ 30% ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”
-5) ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΟ 51% ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ, ΤΟ 74% ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΚΑΙ ΤΟ 51% ΤΗΣ ΔΕΗ
-6) 2018 – ΠΩΛΗΣΗ 51% ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ- ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΕ ENI GAS LUCE SPA
-7) 2018 – ΠΩΛΗΣΗ 66% ΔΕΣΦΑ ΣΕ SENFLUGA ENERGY
-8) 2016 – ΠΩΛΗΣΗ 67% ΟΛΠ ΣΕ COSCO
-9) 2018 – ΠΩΛΗΣΗ 68% ΟΛΘ ΣΕ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ EUROPE GATEWAY
-10) ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 – ΠΩΛΗΣΗ ΓΚΟΛΦ ΑΦΑΝΤΟΥ ΣΕ MA ANGELIADES INC
-11) 2016 – ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 490 ΧΙΛ ΤΜ ΣΕ NCH CAPITAL
-12) 2018 – ΠΩΛΗΣΗ 50,1% ΤΩΝ ΕΛΠΕ
-13) ΠΩΛΗΣΗ 14 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΕ FRAPORT
-14) 2016 – ΠΩΛΗΣΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΣΕ FERROVIE DELLO STATO ITALIANE
-15) 2018 – ΠΩΛΗΣΗ 100% ΕΕΣΣΤΥ (ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ) ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ.
-16) ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 5% ΤΟΥ ΟΤΕ
-17) ΝΟΜΟΣ 4422/2016 – ΠΩΛΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ» ΑΠΟ ΤΑΙΠΕΔ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΛΑΤΣΗ ΜΕ 92 ΕΥΡΩ ΤΟ Τ.Μ.
-18) 2018 – ΠΩΛΗΣΗ 50,1% ΤΗΣ ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
-19) 2016 – ΠΩΛΗΣΗ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΕ APOLLO INVESTMENT HOLD CO

Το ΠΑΣΟΚ υπήρξε πάντα το αγαπημένο παιδί των ΜΜΕ. Ο κος Ανδρουλάκης ισχυρίστηκε ότι φέρνει το νέο υπόδειγμα στην πολιτική. Επειδή όμως μίλησε για το επάγγελμά μου και για περικεφαλαίες, θα ήθελα να τον ρωτήσω, ποιο ακριβώς είναι το νέο υπόδειγμα που φέρνει; Είναι το να μένει κολλημένος στην καρέκλα της ευρωβουλής για να εισπράττει τον μισθό του; Γιατί εγώ που ήμουν εκλεγμένος στην ευρωβουλή, παραιτήθηκα από την πρώτη στιγμή.

Featured Image

Προσπαθείτε να εξαπατήσετε τον λαό λέγοντας ότι το τραπεζικό μας σύστημα είναι ανθεκτικό. Όμως το Ελεγκτικό Συνέδριο σας χτύπησε καμπανάκι για τις χρόνιες αδυναμίες των Τραπεζών.
Σας λέμε να κάνετε κούρεμα, διαγραφή στα χρέη των Ελλήνων και εσείς μας μιλάτε για εθνικό κίνδυνο. Να κάνετε κούρεμα όπως κάνατε στους κολλητούς σας ολιγάρχες:
-ΠΗΛΑΔΑΚΗ
-ΛΕΝΤΟΥΔΗ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ
-ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ
-ΒΩΒΟ
-ΚΟΥΜΠΑ
-ΒΕΝΙΑΜΗ
-ΖΟΛΩΤΑ
-ΦΡΑΓΚΟΥ
-ΜΑΔΙΑ
-ΤΣΑΚΟ
-ΛΑΙΜΟ
-ΒΑΛΕΝΤΗΣ
-ΚΟΥΣΤΑ
-ΜΑΪΛΗ
-ΜΑΡΙΝΑΚΗ (MEGA)

Και μια ερώτηση:
Μπορεί υπουργός που έχει δάνεια ή πρωθυπουργός ή κόμματα να νομοθετήσουν εναντίον των τραπεζών; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Είναι ηθικό; ΌΧΙ.
Είναι τεράστια τα κέρδη των Funds. Κέρδη από το αίμα των Ελλήνων. Μόνο οι τρεις μεγαλύτεροι servicers είχαν τζίρο 534 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 179 εκατ. ευρώ από τα σπίτια των Ελλήνων!
Απευθύνομαι στους ψηφοφόρους: ΘΑ ψηφίσετε ΝΔ και θα σας βγει Τσίπρας. Θα ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ και θα σας βγει Μητσοτάκης. Θα ψηφίσετε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και θα σας βγει Ανδρουλάκης. Σας το λέω ωμά: Έρχεται τρικομματική συγκυβέρνηση.
Σας ρωτάμε λοιπόν: Αν είχατε μια ευκαιρία, μόνο μία, να αλλάξετε τις ζωές σας τι θα κάνατε;

Και πάμε στο έγκλημα που έγινε στα Τέμπη. Όλα τα κόμματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, επιχειρείτε μια συγκάλυψη μέσω της διάχυσης της ευθύνης. Κανείς δεν φταίει για τίποτα. Για εμάς φταίνε όλοι. Εμείς θα οδηγήσουμε στην δικαιοσύνη ακόμα και με βραχιολάκια του υπεύθυνους του εγκλήματος.
Όλοι γνωρίζατε. Το είπε η πρόεδρος της ΡΑΣ, η κα. Τσιαπαρίκου σε συνέντευξή της στο KONTRA: «Όλοι γνώριζαν. Είχαμε προειδοποιήσει για τους κινδύνους στο σιδηρόδρομο». Από το 2018 η ΡΑΣ ενημέρωνε όλες τις διοικήσεις του ΟΣΕ, λόγω της αύξησης που παρατηρήθηκε στον αριθμό των ατυχημάτων.
Τι λέει ο κόσμος ξέρετε; Λέει ότι όλοι φταίτε! Και είπε ότι όποιος ψηφίσει τα δύο κόμματα που έφαγαν τα λεφτά είναι συνένοχος στο έγκλημα. Εμείς λέμε κάτι άλλο: όποιος καλύψει τους εγκληματίες είναι συνένοχος στο έγκλημα αυτό των Τεμπών.
Μυρίζει όμως κουκούλωμα στην υπόθεση αυτή. Γιατί; Γιατί το υπουργείο δικαιοσύνης επέλεξε την κα Ρουμπίνη Λεονταρή που εξέτασε τους 57 νεκρούς των Τεμπών, παραβιάζοντας την επετηρίδα και παραγκωνίζοντας παλαιότερους συναδέλφους της. Ποια ήταν τα κίνητρα για την επιλογή; Τι σκοπιμότητα υπάρχει;
Η δε ιταλική εταιρεία, είναι στο απυρόβλητο. Λέει ότι η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε 148 τόνους φύλλα λαμαρίνας. Οι 148 τόνοι όμως δεν εντοπίζονται. Ούτε στο σημείο σύγκρουσης ούτε στο χώρο όπου μεταφέρθηκαν τα συντρίμμια των τραίνων. Είναι απολύτως χαρακτηριστική η εικόνα αυτή (δείχνει φωτο) με το μέτρημα των φύλλων της λαμαρίνας ένα προς ένα. Εγώ όμως θα ρωτήσω αυτό που ρώτησε και ο κος Ν.Ευαγγελάτος στο MEGA: ζητήσατε από τον στρατό να φυλάει τα βαγόνια μετά το δυστύχημα στα Τέμπη; Γιατί;
Δεν μιλάτε λοιπόν καθόλου για την ιταλική εταιρεία. Ο κος Μηταράκης μάλιστα κατηγόρησε τον δημόσιο ΟΣΕ και εξαίρεσε την ιδιωτική επιχείρηση για το έγκλημα στα Τέμπη. Τι άλλο θα ακούσουμε!! Τι λογική είναι αυτή;
Και τα λάθη συνεχίζονται: Αντί να αποκτήσουμε τραίνα όπως σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ο κος Μηταράκης μας είπε ότι δεν θα φτιάξουμε ποτέ τραίνο στην Ήπειρο. Γιατί; Μήπως και στενοχωρηθούν οι ΗΠΑ;
Φτιάξατε ένα κράτος – παλιάτσο. Στο σταθμό της Δεκέλειας υπάρχει ανακοίνωση ότι όποιος θέλει να βγάλει εισιτήριο πρέπει να πάει στην ψησταριά που βρίσκεται απέναντι! Είναι δυνατόν;

Εμείς λέμε στους Έλληνες ότι μετά τις εκλογές θα έχουμε παράδοση των εθνικών μας δικαίων για χάρη της ελληνοτουρκικής φιλίας. Ο τέως πρόεδρος της Κύπρου κος Αναστασιάδης αποκάλυψε τον σκοτεινό ρόλο του κου Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα. Τον κατηγορεί ότι προωθούσε το αίτημα των ΗΠΑ για διακοπή (!) των γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός της ΑΟΖ, προκειμένου να προχωρήσει ο ελληνοτουρκικός διάλογος! Για τον ίδιο λόγο προωθούσε την ιδέα της κατασκευής αγωγού αερίου για απ’ ευθείας σύνδεση Ανατ. Μεσογείου – Τουρκίας με παράκαμψη της Κύπρου!
Η ΝΔ άδειασε την Κύπρο για χάρη της Τουρκίας! Ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης βεβαίως απάντησε: «Ως Κύπρος δεν δεσμευόμαστε με οποιοδήποτε τρόπο από την απόφαση της Ελλάδας και ασφαλώς δεν μπορούμε να στηρίξουμε την υποψηφιότητας της Τουρκίας στον διεθνή ναυτιλιακό οργανισμό». Και να τονίσω ότι η Κύπρος ψήφισε υπέρ της Κένυας και εσείς υπέρ της Τουρκίας!
Και αφού τα βρήκατε με τον ΣΥΡΙΖΑ βγήκε ο κος Φίλης του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνουμε με την Τουρκία μια συμφωνία, στα πρότυπα της Συμφωνίας των Πρεσπών για το Αιγαίο! Το ίδιο είχε πει και η κα Μπακογιάννη. Ο κος Φίλης είπε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι πρέπει να χαραχτεί νέα πολιτική που την έχει προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στο πρότυπο της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πρέπει να εφαρμοστεί μια πολιτική αλληλεγγύης, συνεννόησης μεταξύ των χωρών της περιοχής, με τις ιδιομορφίες που έχει η Τουρκία. Μια συνεννόηση που θα καταλήξει στο δικαστήριο της Χάγης»! Μα για την ΑΟΖ αρμόδιο είναι το δικαστήριο του Αμβούργου.
Μόνο εμείς λέμε όχι! Όλοι σιωπούν. Και η κα. Μπακογιάννη από τον ΣΚΑΪ είχε ταχθεί κατά της συνεργασίας ΝΔ – Ελληνικής Λύσης, γιατί όπως είπε είναι αδύνατο η ΝΔ να συνεργαστεί με ένα κόμμα που έχει εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις στα εθνικά θέματα από αυτήν. Αυτό είναι η απάντησή μου σε όσους νομίζουν ότι μπορούν για πάντα να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Εμείς λέμε όχι το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, όχι συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Εσείς είστε υπέρ.
Εμείς απαντάμε σε όλους με αυτό που είπε ο Μακρυγιάννης: «Και λευτερωθήκαμε από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμε εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης».

Έχετε αποτύχει παντού. Δεν βοηθάτε τον Έλληνα, δεν βοηθάτε την Ελλάδα. Κάνετε λάθη συνεχώς.
Πρέπει όμως να σας αναγνωρίσουμε την μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που έγινε ποτέ: την επιβολή πλαφόν στις κότες! Αν δεν είναι αυτό μεταρρύθμιση, τι είναι;
Και έχουμε μέσα σε όλα αυτά, την πρωτοφανή στα χρονικά εκβιαστική απαίτηση της Γερμανίας, η οποία ζητά από τα Σκόπια να αλλάξουν το σύνταγμά τους για να συμπεριληφθεί σε αυτή η ύπαρξη βουλγαρικής μειονότητας. Μιλάμε δηλ. για αναβάθμιση της Βουλγαρίας.
Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, ο κος Κοβάτσεβσκι είπε ότι: «οι Μακεδόνες της Ελλάδας, έχουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού»! Καταλάβατε τι είπε; Καταλάβατε τι κάνατε με τη Συμφωνία των Πρεσπών; Ας μας πει όμως ο κος Κοβάτσεβσκι, οι 200 χιλιάδες Έλληνες των Σκοπίων γιατί υποχρεώθηκαν να αλλάξουν ονόματα, βάσει της συμφωνίας;
Εσάς όμως αυτά δεν σας ενδιαφέρουν. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η καρέκλα. Και γι’ αυτό έχετε προωθήσει 1.213 προσλήψεις στην δημοτική αστυνομία. Την οποία ο κος Μητσοτάκης ως υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά την είχε διαλύσει. Μιλάμε για την απόλυτη αργομισθία. Οι δημοτικοί αστυνομικοί τι κάνουν; Να σας πω εγώ τι κάνουν: κόβουν καμμιά κλήση. Θα γίνει ό,τι έγινε με την πανεπιστημιακή αστυνομία.
Εμείς έχουμε μια απλή αντίληψη για όλα, όπως έλεγε ο Αδαμάντιος Κοραής: «Λατρεύω την ελευθερία αλλά θα ήθελα να την βρίσκω πάντοτε θρονιασμένη ανάμεσα στην δικαιοσύνη και τον ανθρωπισμό. Ελευθερία χωρίς δικαιοσύνη είναι καθαρά ληστεία».
Έλληνες, δώστε μας μια ευκαιρία. Δώστε μας μια τετραετία και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη!

Featured Image