Σκόρδα για το κακό το μάτι, προσέφερε – μεταξύ άλλων τοπικών προϊόντων – στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου Λαρίσης, Γιάννης Κουκούτσης.

Οπως αναφέρει το onlarissa.gr, αμέσως μετά την παράδοση των σκόρδων στον πρωθυπουργό οι παρευρισκόμενοι φώναξαν: “Για το κακό το μάτι, να μη σας πιάνει μάτι πρόεδρε…”.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατυκάμπου ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού, στην περιοχή της Λάρισας, σήμερα Παρασκευή.

https://www.youtube.com/watch?v=xaQSO8imd4I&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Εκεί τον υποδέχθηκαν τοπικά στελέχη, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και η διοίκηση του Συνεταιρισμού, η οποία πρόσφατα απασχόλησε την επικαιρότητα με το μεγάλο deal με Ιαπωνική εταιρεία για τη δημιουργία εργοστασίου επεξεργασίας και τυποποίησης σκόρδου στην περιοχή.

Μάλιστα, για τη νέα αυτή επένδυση ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου Γιάννη Κουκούτση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ