Featured Image

Σκόρδα για το κακό το μάτι, προσέφερε – μεταξύ άλλων τοπικών προϊόντων – στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου Λαρίσης, Γιάννης Κουκούτσης.

Οπως αναφέρει το onlarissa.gr, αμέσως μετά την παράδοση των σκόρδων στον πρωθυπουργό οι παρευρισκόμενοι φώναξαν: “Για το κακό το μάτι, να μη σας πιάνει μάτι πρόεδρε…”.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατυκάμπου ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού, στην περιοχή της Λάρισας, σήμερα Παρασκευή.

Featured Image

https://www.youtube.com/watch?v=xaQSO8imd4I&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Εκεί τον υποδέχθηκαν τοπικά στελέχη, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και η διοίκηση του Συνεταιρισμού, η οποία πρόσφατα απασχόλησε την επικαιρότητα με το μεγάλο deal με Ιαπωνική εταιρεία για τη δημιουργία εργοστασίου επεξεργασίας και τυποποίησης σκόρδου στην περιοχή.

Μάλιστα, για τη νέα αυτή επένδυση ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου Γιάννη Κουκούτση.