Τη Λέσβο θα επισκεφθεί αύριο, Τρίτη 13 Ιουλίου, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή. Θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς και συνεταιρισμούς του νησιού και θα επισκεφθεί κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και μεταποιητικές επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα.

Η κυρία Αραμπατζή θα επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Μεσοτόπου, τον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό του χωριού και στη συνέχεια το Τυροκομείο «AIOLIKOS AEBET» στην Αγία Παρασκευή.

Η κ. Αραμπατζή θα συναντηθεί με τον Αλιευτικό και Αγροτικό Σύλλογο Παράκτιας Επαγγελματικής Αλιείας «Ο Μάκαρ», τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Μέσης Αλιείας Λέσβου και τον Επαγγελματικό Αλιευτικό Αγροτικό Σύλλογο «Ο Άγιος Νικόλαος», στη Σκάλα Καλλονής. Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων , με επιστολή του στην Υφυπουργό πριν από ένα χρόνο είχε ενημερώσει για την κατάσταση του κόλπου Καλλονής και έχει ζητήσει την προστασία του με συγκεκριμένες ενέργειες.

Featured Image

Το απόγευμα η κυρία Αραμπατζή θα επισκεφθεί τη Βιοτεχνία Αλίπαστων «ΛΕΒΑ Ε. & Κ. ΜΠΟΥΧΛΗΣ ΑΕ» στη Μόρια, και τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Λέσβου στα Αλυφαντά.

Τέλος θα συναντηθεί με τα μέλη της ΝΟΔΕ Λέσβου